آموزش آشپزی خوشمزه با مرغ شیرین


Sweet-Sticky-and-Spicy-Chicken

این دستورالعملی فوق‌العاده برای درست کردن سینۀ مرغ است و مطمئنا از مزۀ آن سیر نخواهید شد. این بشقاب به عنوان اشتهاآور و یا به عنوان غذای اصلی همراه با برنج و سبزیجات سرو می شود.

مواد لازم :

  • 1 قاشق سوپ‌خوری شکر قهوه‌ای
  • 2 قاشق سوپ‏خوری عسل
  • ¼ لیوان سس سویا
  • 2 قاشق چای‌خوری ریشه ریزشدۀ زنجبیل
  • 2 قاشق چای‌خوری سیر ریزشده
  • 2 قاشق سوپ‌خوری سس تند
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • 4 نصفه از سینۀ مرغ بدون پوست و بدون استخوان – بریده شده بصورت نوارهای 1.5 سانتی
  • یک قاشق سوپ‌خوری روغن گیاهی

دستورالعمل

  1. شکر قهوه‌ای، عسل، سس سویا، زنجبیل، سیر و سس تند را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید.
  2. به میزان لازم به نوارهای مرغ نمک و فلفل بپاشید.
  3. در یک ماهیتابه با دمای متوسط روغن را داغ کنید. نوارهای مرغ را اضافه کرده و تا وقتی دو طرف آنها قهوه‏ای شد سرخ کنید، برای هر طرف تقریبا یک دقیقه لازم است. سسی که درست کردید را بروی مرغ خود بریزید. بگذارید تا 8 تا 10 دقیقه با دمای پائین بپزد تا وقتی که سس شما خودش را بگیرد.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به ما در گوگل امتیاز دهید :)