Spicy-Vegan-Potato-Curry

مواد لازم:

  • ۴ عدد سیب‌زمینی پوست کنده و مکعبی خردشده
  • ۲ قاشق سوپ‌خوری روغن نباتی
  • ۱ عدد پیاز سفید، خردشده
  • ۳ حبه سیر خردشده
  • ۲ قاشق چایخوری پودر زیره‌ی سبز
  • ۱ و ½ قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • ۴ قاشق چایخوری پودر کاری
  • ۴ قاشق چایخوری ادویه‌ی هندی garam masala
  • ۱ تکه‌ی ۳ سانتی زنجبیل تازه، پوست کنده و خردشده
  • ۲ قاشق چایخوری نمک
  • ۱ قوطی( ۴۵۰ گرم) گوجه‌فرنگی خردشده
  • ۱ قوطی( ۵۰۰ گرم) نخود، شسته و خشک شده
  • ۱ قوطی (۵۰۰ گرم) نخود فرنگی، خشک شده
  • ۱ قوطی( ۴۵۰ گرم) شیر نارگیل

طرز تهیه:

  1. سیب‌زمینی‌ها را در قابلمه‌ای بزرگ قرار دهید، مقداری با آب نمک روی آنها بریزید و با حرارت زیاد روی گاز بگذارید. سپس حرارت را کم کرده و درب آن را بگذارید، به مدت ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا بپزند و نرم شود. بعد از آنکه تمام آب آن کشیده شد، به مدت ۱ الی ۲ دقیقه بگذارید روی حرارت بماند و آب آن کاملا تبخیر شود.
  2. در همین حین، روغن نباتی را در ماهی‌تابه‌ای بزرگ با حرارتی ملایم گرم نمائید. پیاز و سیر را درون آن ریخته و هم بزنید؛ در حدود ۵ دقیقه آنها را هم بزنید تا پیازها رنگی شفاف به خود بگیرند. ادویه‌‌‌ها یعنی زیره سبز، فلفل قرمز، پودر کاری،ادویه‌ی هندی garam masala، زنجبیل و نمک را به آنها بیافزائید تا مزه‌دار شوند؛ و به مدت ۲ دقیقه بپزید. گوجه‌ها، نخود، نخودفرنگی و سیب‌زمینی‌ها را به آنها اضافه کنید. شیر نارگیل را روی آنها ریخته و بگذارید آهسته جوش بخورند. پیش از آنکه سرو شوند باید به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه بجوشند.

کالری : 407 | چربی : 20.1g | پروتئین : 10.1g | کربوهیدرات : 50.6g | چربی اشباه نشده : | فیبر : 10.1g | شکر : 0 | نمک : 1176mg
زمان آماده سازی : 30 دقیقه | زمان پخت : 30 دقیقه | زمان کل : 60 دقیقه