طرز تهیه سوپی خوشمزه از هویچ، پرتغال و زنجبیل


سوپ هویج

پخت سوپ هویج را شاید همه ما بدانیم اما یک سوپ هویج متفاوت با طعم های قدیمی شاید برایتان جالب باشد؛ در این دستور آشپزی شما با طرز تهیه یک سوپ هویج خوشمزه که در آن از آب پرتقال و زنجبیل هم استفاده شده است آشنا می شوید.

مواد لازم

  • 1قاشق سوپخوری روغن کنولا
  • 1عدد پیاز خرد شده
  • 6 عدد هویج خرد شده
  • دو سوم فنجان آب پرتقال
  • 2 ریشه رنده شده زنجفیل
  • 2 فنجان آب مرغ
  • 2 فنجان آب
  • یک چهارم فنجان خامه
  • مقداری نمک و فلفل

دستور پخت

  1. سبزیجات را کاملا خرد کنید.
  2. پیاز را داخل قابلمه ریخته و بمدت 3 دقیقه آن را در روغن سرخ کنید. سپس هویج، آب پرتقال، زنجبیل، آب و آب مرغ را اضافه کنید. بگذارید مواد به جوش بیایند پایه اجاق را کم کنید و در ظرف را ببندید، مواد باید در حدود 25 دقیقه روی حرارت ملایم بپزند.
  3. سوپ را داخل مخلوط کن بریزید تا پوره شود سپس آن را داخل قابلمه بریزید. خامه را به آن اضافه کرده و اجازه دهید چند دقیقه بجوشد. سپس فلفل و نمک را به آن اضافه کرده و آن را از روی اجاق بردارید. سوپ آماده سرو کردن است.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به ما در گوگل امتیاز دهید :)