طرز پخت یک سوپ قارچ خوشمزه


سوپ قارچ یکی از بهترین و پر طرفدار ترین پیش غذا ها در میان ایرانیان است. معمولا در رستوران ها و در مهمانی ها این پیش غذا بر سر سفره وجود دارد اما سوپ هم مانند هر غذای دیگری نیاز به فرمولی خوب دارد  تا خوشمزه از کار در بیاید در زیر طرز پخت یک سوپ قارچ خوشمزه که یکی از پر طرفدار ترین انواع سوپ است  در اختیارتان  می گذاریم.

سوپ قارچ

سوپ قارچ

مواد لازم  برای تهیه سوپ قارچ

  • قارچ تازه نیم کیلو
  • هویج دو عدد متوسط
  • پیاز دو عدد متوسط
  • تره فرنگی  خورد شده نصف لیوان
  • کره 100 گرم
  • خامه 200 گرم
  • شیر یک لیوان
  • آب سه لیوان
  • آرد دو قاشق غذاخوری

پس از اینکه این مواد را برای تهیه سوپ آماده کردید باید نکته و گام اول را برای  پخت این سوپ بردارید و آن چیزی نیست به جز خورد کردن مواد شما طبق سلیقه ی خودتان می توانید هر جور که دوست دارید این مواد را خورد کنید ولی دقت داشته باشد از آنجایی که سوپ شما سفید رنگ خواهد بود و مواد غذایی به عنوان نوعی تزئین هم محسوب می شود زیبا و یک اندازه خورد کردن مواد به زیبایی هر چه بیشتر سوپتان کمک می کند.  البته به این نکته هم توجه کنید که هر چه مواد داخل سوپ درشت تر خورد شده باشند مزه سوپ شما شیرین تر می شود. پیشهاد ما به شما این است که  همه ی مواد را به غیر از قارچ  نگینی خورد کنید و قارچ را نیز ورقه ای خورد کنید این سوپ شما را بسیار زیبا نشان می دهد.

سوپ قارچ

سوپ قارچ

طرز تهیه

ابتدا باید پیاز خورد شده را با کره روی حرارت مناسب  تفت دهید و بعد از اینکه پیازتان رنگ طلایی گرفت هویج و تره ی خورد شده را به پیاز اضافه کنید.  بگذارید پیاز و هویج و تره ی خورد شده ده تا پانزده دقیق روی گاز تفت داده شود و پس از آن قارچ های ورقه ورقه شده را به مواد اضافه کنید و پنج دقیقه هم اجازه دهید مواد با قارچ ها تفت داده شوند. حالا نوبت اضافه کردن نمک  و ادویه است. نمک، فلفل و ادویه های دیگری که دوست دارید را به مواد اضافه کنید و بگذارید مواد باز هم تفت بخورند.

سوپ قارچ

سوپ قارچ

در این مرحله آرد را  در یک لیوان آب که دمای محیط را دارد حل کنید تا آرد در سوپ گلوله نشود . مخلوط آرد و آب را به همراه دو لیوان آب دیگر به مواد  در حال تفت اضافه کنید. حرارات گاز را زیاد کنید و بگذارید آب جوش بیاید . در این فاصله خامه را با یک لیوان شیر که دمای معمولی دارد حل کنید و وقتی آب جوش آمد به مواد اضافه کنید . بعد از پنج دقیقه حرارت گاز را کم کنید تا سوپ جا بیافتد. دقت کنید در این فاصله سوپ سر نرود و یا ته نشین نشود. پس از اینکه یک رب سوپ با حرارت ملایم روی گاز بود و به درستی جا افتاد سوپ شما آماده خوردن است ان را تزئین کنید و سر سفره بیاورید و نوش جان کنید.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به ما در گوگل امتیاز دهید :)