مواد لازم:
- ۱ قاشق سوپخوری کره، آب شده
- ۱ عدد پیاز بزرگ، خردشده
- ۶ عدد گوجهفرنگی، پوستکنده و چهارقاچ شده
- ۱ عدد سیبزمینی بزرگ، پوستکنده و چهارقاچ
- ۶ فنجان آب
- ۱ عدد برگ بو
- ۱ حبه سیر، لهشده
- ۱ قاشق چایخوری نمک
- ½ فنجان برنج دانه بلند
طرز تهیه:
- کره را در قابلمهای بزرگ بر روی حرارت ملایم آب کنید. پیاز را در کره به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید تا نرم و کمی طلایی شوند. گوجهفرنگیها را درون قابلمه ریخته و اجازه دهید ۱۰ دقیقه بپزند، هر از گاهی آنها را هم بزنید. سیبزمینی و ۲ فنجان آب را به آنها بیافزائید. چاشنیهای موجود یعنی برگ بو، سیر و نمک را به مواد بیافزائید. حرارت را کم کنید، درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید ۲۰ دقیقه بجوشند.
- مابقی آب را اضافه نمائید و بگذارید باز هم بجوشند. برگ بو را از ظرف خارج نمائید و کنار بگذارید، تمام مواد جامد ظرف را نیز از عصاره خارج کرده و کنار بگذارید. سبزیجاتی که کنار گذاشتید در غذاساز یا مخلوطکن ریخته و خوب مخلوط کنید و دوباره به عصارهی موجود در قابلمه اضافه کنید. اجازه دهید باز هم بجوشند، سپس برنج را به آن بیافزائید. درب ظرف را گذاشته، حرارت را کم کنید تا به مدت ۱۵ دقیقه جوش بخورند و برنجها پخته شوند. گرم سرو کنید.
کالری : 154 | چربی : 2.4g | پروتئین : 3.8g | کربوهیدرات : 30.4g | چربی اشباه نشده : | فیبر : 3.5g | شکر : | نمک :420mg
زمان آماده سازی : 20 دقیقه | زمان پخت : 75 دقیقه | زمان کل : 95 دقیقه