Elderberry-Soup

مواد لازم:

  • ۱۵۰ گرم میوه‌ی elderberry
  • ۱ لیتر آب
  • 1و ½ قاشق جایخوری نشاسته ی ذرت
  • ۲۴۰ گرم سیب، پوست کنده، بدون هسته و خردشده
  • ۱ تکه پوست لیمو، خلال شده
  • شکر سفید، جهت مزه‌دار کردن

طرز تهیه:

  1. Elderberry را بعلاوه‌ی ۲ فنجان آب درون قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشند. حرارت را کم کنید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه دیگر هم جوش بخورند. ظرف را از روی حرارت بردارید و محتویات آن را درون مخلوط‌کن بریزید و هم بزنید تا نرم شوند، سپس دوباره درون قابلمه بریزید. در کاسه‌ای کوچک، نشاسته‌ی ذرت را با ۱ قاشق از پوره‌ی بدست آمده مخلوط کنید و درون قابلمه بریزید تا موجب غلظت elderberry شود.
  2. سیب‌ها و آب باقی مانده را در قابلمه‌ای جداگانه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا بجوشند. خلال پوست لیمو را درون قابلمه بریزید. حرارت را کم کنید تا ۱۰ دقیقه به آرامی بجوشند. خلال‌ها را در بیاورید. پوره‌ی elderberry را با سیب‌ها مخلوط کنید و شکر را به آنها بیافزائید تا طعم شیرینی حاصل شود.
کالری : 64 | چربی : 0.3g | پروتئین : 0.4g | کربوهیدرات : 16.6g | چربی اشباه نشده : | فیبر : 4g | شکر : 0 | نمک :10mg
زمان آماده سازی : 20 | زمان پخت : 20 | زمان کل : 45