وعده ای غذایی با تهیه سوپ کدو تنبل خامه‌ای


سوپ کدو خامه ای

یک سوپ خوشمزه و مقوی را در مجله آشپزی مدرن آلامتو تجربه کنید.

مواد لازم

  • 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون
  • 1 عدد پیاز خرد شده
  • 2 حبه سیر خرد شده
  • 600 گرم کدو تنبل خرد شده
  • 1 عدد سیب زمینی خرد شده
  • 2 عدد هویج خرد شده
  • 1 عدد تره فرنگی خرد شده( فقط قسمت سفید ان)
  • نصف قاشق سوپخوری جوز هندی
  • 3 فنجان آب مرغ
  • نصف فنجان خامه
  • 1 قاشق سوپخوری تخم کدوی بو داده
  • قره قاط خشک شده و جعفری به مقدار لازم

دستور پخت

مرحله 1: روغن را داخل یک ماهیتابه بزرگ ریخته و آن را بر روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا داغ شود. پیاز را به آن اضافه کرده و به مدت 2 الی 3 دقیقه آن را سرخ می‌کنیم. سیر و سبزیجات و جوز هندی را به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم که خوب بپزد. سپس آب مرغ را به اضافه 2 فنجان آب به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم به جوش بیاید. دمای اجاق را کم می‌کنیم و بعد درب ظرف را می‌بندیم تا سوپمان بمدت 25 دقیقه بپزد. بعد آن را کنار می‌گذاریم تا به آرامی سرد شود.

مرحله 2: همه مواد را درون مخلوط کن می‌ریزیم تا سوپمان کاملا صاف و یکدست شود. سپس دوباره آن را داخل ماهیتابه می‌ ریزیم و آن را روی حرارت ملایم اجاق می‌گذاریم. خامه را به آن اضافه کرده و کاملا به هم می‌زنیم سپس ادویه‌جات را به آن اضافه می‌کنیم. در آخر می‌توانیم روی آن را با جعفری و تخم کدو و روغن زیتون بپوشانیم و آن را سرو کنیم.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به ما در گوگل امتیاز دهید :)