دستور پخت سوپ هویج و گل کلم
توسط : ستاره پناهی ·منبع
· اسفند 11, 1393

مواد لازم برای تهیه سوپ هویج و گل کلم تند:
- گل کلم – نصف یک عدد
- هویج – ۲ عدد
- پیاز – ۱ عدد
- روغن زیتون – یک قاشق چایخوری
- زیرۀ سبز – یک قاشق چایخوری
- پودر سیر – نصف قاشق چای خوری
- گشنیز – یک چهارم قاشق چای خوری
- فلفل قرمز (یا پاپریکا) – کمی
- عصارۀ سبزیجات – یک قرص
- گارام ماسلا – یک قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل – در صورت نیاز
- آب جوشیده
طرز تهیه سوپ هویج و گل کلم تند:
- در تابه روغن را حرارت دهید. سپس پیاز را خرد کنید و در تابه بریزید، و به آرامی روی حرارت کم سرخ کنید تا وقتی که پیازها شروع به نرم شدن کنند. هویج را پوست بگیرید و به قطعات کوچک خرد کنید و در تابه بریزید. در تابه را بگذارید و بگذارید هویج برای چند دقیقه قبل از افزودن پودر سیر، زیرۀ سبز، گشنیز و فلفل قرمز نرم شود. مطمئن شوید که تمام سبزیجات با ادویه ها پوشانده شوند، در تابه را بگذارید و بگذارید طعم آن برای چند دقیقه دیگر پخش شود.
- گل کلم را به اندازۀ تکه های متوسط خرد کنید و در تابه بریزید. کمی از عصارۀ سبزیجات را روی آن بریزید و با آب جوش تازه مواد را بپوشانید. باید آب روی سبزیجات را تا حدود یک سانتی متر بالاتر بپوشاند – همیشه می توانید وقتی سوپ مخلوط شد، آن را رقیق سازید. بگذارید به آرامی بجوشد و تا وقتی که سبزیجات فقط نرم شوند، بپزد، اما دقت کنید له نشوند. مواد آماده شده را به مخلوط کن منتقل کنید و تا وقتی کاملا نرم و یکنواخت شوند مخلوط کنید. سوپ را به تابه بازگردانید و روی حرارت کم گرم کنید.
- در این مرحله می توانید سوپ را بچشید و ادویه و در صورت نیاز آب اضافه کنید. در اینجا سوپ کاملا غلیظ است و فقط حدود نصف فنجان دیگر آب به آن اضافه شده است.
شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید