ریشه کرفس بهترین گزینه برای تهیه سوپ


celery-root-720

مواد لازم

  • 1 عدد ریشه بزرگ کرفس خرد شده
  • 3 قاشق سوپخوری روغن هسته انگور
  • 5 فنجان آب مرغ
  • 2 قاشق سوپخوری شکر
  • 1/4 فنجان موسیر خرد شده

طرز تهیه :

  1. 2 قاشق از روغن انگور را در ظرفی ریخته و ریشه خرد شده کرفس را به آن اضافه می کنیم و آنرا سرخ می کنیم. ریشه باید در روغن قهوه ای شود.
  2. شکر و نمک و آب مرغ را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم به جوش بیاید. سپس زیر اجاق را کم می کنیم و در ظرف را می بندیم. در این حالت سوپ باید 20 دقیقه بپزد.
  3. سپس آن را داخل مخلوط کن می ریزیم تا همه مواد کاملا با هم ترکیب شوند و سوپ صاف و یکدست شود.( مراقب باشید که موقع ریختن سوپ در مخلوط کن، سوپ داغ نباشد)
  4. دوباره آن را داخل قابلمه می ریزیم و می گذاریم مدت زمان خیلی کوتاهی روی اجاق باشد.
  5. سوپ را با موسیر میل کنید

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به ما در گوگل امتیاز دهید :)