ریشه کرفس بهترین گزینه برای تهیه سوپ
توسط : ستاره پناهی ·منبع
· اسفند 24, 1393

مواد لازم
- 1 عدد ریشه بزرگ کرفس خرد شده
- 3 قاشق سوپخوری روغن هسته انگور
- 5 فنجان آب مرغ
- 2 قاشق سوپخوری شکر
- 1/4 فنجان موسیر خرد شده
طرز تهیه :
- 2 قاشق از روغن انگور را در ظرفی ریخته و ریشه خرد شده کرفس را به آن اضافه می کنیم و آنرا سرخ می کنیم. ریشه باید در روغن قهوه ای شود.
- شکر و نمک و آب مرغ را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم به جوش بیاید. سپس زیر اجاق را کم می کنیم و در ظرف را می بندیم. در این حالت سوپ باید 20 دقیقه بپزد.
- سپس آن را داخل مخلوط کن می ریزیم تا همه مواد کاملا با هم ترکیب شوند و سوپ صاف و یکدست شود.( مراقب باشید که موقع ریختن سوپ در مخلوط کن، سوپ داغ نباشد)
- دوباره آن را داخل قابلمه می ریزیم و می گذاریم مدت زمان خیلی کوتاهی روی اجاق باشد.
- سوپ را با موسیر میل کنید
شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید