دستور پخت نودل با طعمی متفاوت از سس دانه های کنجد تست شده


Soba-with-Toasted-Sesame-Seed-Sauce

نودل‌های سبوس گندم در تمام فروشگاه‌های ژاپنی و برخی از سوپرمارکت‌ها یافت می‌شوند. شما می‌توانید هر سبزیجاتی که ‏دوست دارید یا در دسترس دارید، به این غذا بیافزائید. ‏

مواد لازم: ‏

مخصوص ۴ نفر

  • ½ فنجان دانه‌ی کنجد
  • ‏۲۵۰ گرم نودل سبوس گندم
  • ‏۲ قاشق سوپ‌خوری سرکه‌ی بالزامیک ‏
  • ‏۱ قاشق سوپ‌خوری شکر سفید
  • ‏۲ و½قاشق سوپ‌خوری سس سویا
  • ‏۱ حبه سیر، خردشده ‏
  • ‏۱ قاشق چایخوری روغن دانه‌ی کنجد سیاه ‏
  • ‏۵ عدد پیازچه‌ی سبز، خردشده ‏
  • ‏۳ فنجان کلم بروکلی ‏

طرز تهیه: ‏

  1. فر را از قبل در دمای ۳۷۵ درجه‌ی فارنهایت( ۱۹۰ درجه‌ی سانتی‌گراد) گرم نمائید. ‏
  2. دانه‌های کنجد را بر روی کاغذ مخصوص فر بریزید و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر گذاشته تا قهوه‌ای شوند. ‏
  3. در همین حین، قابلمه‌ای بزرگ برداشته، مقداری آب و نمک درون آن بریزید تا بجوشد. نودل‌ها را به آن بیافزائید و به مدت ۵ تا ‏‏۶ دقیقه یا مادامی که نرم شوند، اجازه دهید بپزند. آنها را آبکش کنید، زیر آب سرد گرفته و دوباره در آبکش بریزید تا آب آن کاملا ‏گرفته شود. ‏
  4. زنجبیل، شکر، سس سویا، سیر، روغن و پیازچه‌ها را در کاسه‌ای بزرگ مخلوط کنید. به نودل‌ها اضافه کنید و دانه‌های کنجد ‏تست شده را روی آنها بپاشید. خوب همه مواد را هم بزنید، سپس بروکلی‌ها را اضافه نمائید. پیش از آنکه سرو کنید، اجازه دهید ‏به مدت ۳۰ دقیقه در دمای اتاق استراحت کند. ‏

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به ما در گوگل امتیاز دهید :)