مواد لازم:
- ۱ قاشق سوپخوری روغن زیتون کاملا خالص
- ۲ بسته (۳۲۰ گرم) اسفناج یخ زده، خرد شده
- ½ پیاز، خردشده
- ½ قاشق چایخوری پونهی کوهی خشک شده
- ½ قاشق چایخوری ریحان خشک شده
- ۲ حبه سیر، خردشده
- ۱ شیشه ( ۱ کیلو) سس اسپاگتی
- ۱ و ½ فنجان آب
- ۲ فنجان پنیر محلی بدون چربی
- ۱ بسته( ۲۵۰ گرم) پنیر موتزارلای کم چرب، ریز خردشده
- ¼ فنجان پنیر پارمزان، رنده شده
- ½ فنجان جعفری تازه، خردشده
- ۱ قاشق چایخوری نمک
- ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- ۱ عدد تخم مرغ
- ۲۵۰ گرم رشتهی لازانیا
طرز تهیه:
- فر را از قبل در دمای ۳۵۰ درجهی فارنهایت( ۱۷۵ درجه سانتی گراد) گرم نمائید.
- قابلمهای بزرگ برداشته، روغن زیتون را درون آن بریزید روی حرارت ملایم قرار داده و اسفناج، پیاز، پونهی کوهی، ریحان و سیر را درون آن سرخ نمائید. سس اسپاگتی و آب را روی ترکیبات آماده شده بریزید؛ اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه بجوشند. کاسهای برداشته پنیر محلی، پنیر موتزارلا، پنیر پارمزان، جعفری، نمک، فلفل و تخم مرغ را مخلوط کنید.
- مقدار کمی از سس لازانیا را کف ظرف مخصوص لازانیا بریزید. ۴ عدد رشتهی خام لازانیا را بر روی سس قرار دهید و روی آن را با سس بپوشانید. دوباره ۴ عدد رشتهی لازانیا روی سس قرار دهید و ½ سس لازانیا و ½ مخلوط پنیر را روی رشتههای لازانیا بریزید و دوباره لازانیا و سس و پنیر. لایهی روی کار باید سس باشد.
- روی ظرف را با فویل بپوشانید و به مدت ۵۵ دقیقه در فری که از قبل گرم نموده بودید، بپزید. فویل را برداشته و دوباره به مدت ۱۵ دقیقه اجازه دهید فرایند پخت ادامه یابد. پیش از سرو اجازه دهید ۱۰ دقیقه استراحت نماید.