ميگوپلو با نخود فرنگي


میگو پلو

مواد لازم:

  • برنج 500 گرم
  • نخودفرنگي پخته 250 گرم
  • ميگوي تميز شده 200 گرم
  • پياز متوسط 1 تا 2 عدد
  • نمك، فلفل و ادويه به دلخواه
  • گوجه‌فرنگي 2 تا 3 عدد
  • زعفران به ميزان لازم
  • روغن مايع به ميزان لازم
  • كره 25 گرم

طرز تهيه:

پياز را خلال كنيد و در ماهيتابه‌اي با كمي روغن مايع مخصوص سرخ كردني سرخ كنيد. گوجه‌فرنگي‌هاي نگيني خرد شده را نيز اضافه كنيد و بعد نخودسبز پخته، نمك، فلفل و ادويه را بيفزاييد و ميگوهاي تميز شده را اضافه كنيد. لازم به ذكر است كه روش صحيح تميز كردن ميگو در شماره‌هاي قبل مجله هنر آشپزي توضيح داده شده است.بعد از 5 دقيقه مخلوط را از روي حرارت برداريد و كره و زعفران آب كرده را بيفزاييد. برنج را آبكش كنيد. لابه‌لاي برنج آبكش شده از مخلوطي كه آماده كرده‌ايد بريزيد و بگذاريد دم بكشد. بعد از دم كشيدن در ظرف مخصوص بكشيد و روي آن را با پياز سرخ كرده و گوجه‌فرنگي نگيني شده تزيين كنيد. نوش جان!

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به ما در گوگل امتیاز دهید :)