چطور یک غذای ایتالیایی درست کنیم؟


غذای ایتالیایی امروزه یکی از محبوب ترین و پر طرفدارترین غذا های جهان است. در تمامی دنیا یکی از غذا های اصلی در منوی رستوران ها غذای ایتالیا است چرا که طرفدار های زیادی دارد. در نوشته زیر طرز تهیه یک سالاد بسیار خوشمزه و پرطرفدار ایتالیایی که دستور العمل ساده ای برای تهیه آن وجود دارد توضیح داده شده است.

سالاد سیسیلی

سالاد سیسیلی

طرز تهیه ی سالاد سیسیلی

مواد لازم برای تهیه سالاد سیسیلی:

  • جعفری، شوید، سیر تازه، تربچه: هر کدام 40 گرم
  • فلفل سبز: یک عدد متوسط
  • گوجه فرنگی: یک عدد درشت
  • لیموی ترش: یک عدد متوسط
  • کلم بروکلی: 50 گرم
  • جوانه گندم: به مقدار لازم
  • پنیر پارمسان: به مقدار موردنیاز
سالاد سیسیلی

سالاد سیسیلی

سالاد سیسیلی یکی از محبوب ترین سالادهای ایتالیایی است که طرز تهیه ای بسیار ساده دارد . این سالاد، سالادی سبز، سرشار از تازگی و رنگ و سبزیجات است که تمامی موادی که در آن استفاده می شود بسیار برای بدن مفید است. برای درست کردن این سالاد ابتدا سبزیجات را پاک کرده روی دستمالی خشک پهن  کنید تا آبشان گرفته شود. سپس فلفل سبز، گوجه فرنگی، کلم بروکلی و لیموی ترش را شسته و بعد از خشک شدنشان به سلیقه خودتان این میوه و سبزیجات را خورد کنید . قسمت مهم در تهیه این سالاد استفاده از پوست رنده شده لیمو ترش بدون استفاده از خود لیمو است. سبزیجات و سیفی جات را لا به لای هم بچینید . همچنین  می توانید  برای خوشمزه تر شدن سالاد جوانه گندم را کمی آب پز کرده و حرارت بدهید و به سالاد اضافه کنید. پس از پایان چیدمان کمی پنیر پارمسان را بر روی سالاد بریزید و با لذت میل کنید.

درصورت تمایل می توانید کمی برگ آویشن به سالاد اضافه کنید و از طعم دلچسب آن لذت ببرید.

پیشنهاد می کنم جوانه گندم را به مدت 3 تا 4 دقیقه در آب جوش قرار دهید و مقداری نمک و سرکه هم به آن اضافه  نمایید تا طعم خوشایند تری پیدا کند.

از آنجایی که این سالاد، یک سالاد خشک محسوب می شود در صورت تمایل می توانید مقدار مختصری روغن زیتون، سرکه بالزامیک یا سرکه خرما به آن اضافه نمایید که این امر طعم فوق العاده ای به سالاد شما می دهد. در هنگام چیدمان سبزیجات و دیگر مواد سالاد کنار هم سعی کنید رنگ های مناسب را کنار هم بچینید تا سالادی زیبا داشته باشید.

حالاسالاد متفاوت و خوشمزه شما آماده است و می توانید همراه با غذا یا به عنوان یک غذای کامل  آن را میل کنید. امیدواریم از چشیدن این غذای اروپایی لذیذ لذت ببرید.

منبع: http://www.shabnamak.ir

 

 

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به ما در گوگل امتیاز دهید :)