آموزش طبخ رول سینه مرغ و بروکلی


در كنار این غذای خوشمزه می‌توان نودلز را هم سرو كرد البته نودلزی كه با بادام‌زمینی سرخ شده مخلوط شده باشد. همچنین می‌توانید هر نوع نشاسته‌ای مثل برنج قهوه‌ای یا سیب‌زمینی پخته را هم كنار  این غذا میل كنید.

مواد لازم:

  •   سینه مرغ
  •   پنیر
  •   كلم بروكلی
  •   جوانه ماش
  •   كره
  • سیر
  •   شیرنارگیل
  •   پودر نارگیل
  •   ماست
  •   لیموترش
  •   چیلی
  •   گوجه‌فرنگی
  •   سبزیجات معطر

روش تهیه:

اول باید سینه نامتقارن مرغ را آنقدر بكوبید تا سطحش یكسان شود. سپس سینه مرغ را با مخلوط كلم بروكلی ساطوری شده، جوانه ماش، كره، سیر و هر نوع پنیری كه آب‌ شود  مثل پنیر چدار یا موتزارلا پر كنید.

در كنار این كار باید یك سس خوشمزه درست كنید. سسی كه از شیر نارگیل، پودر نارگیل، ماست، لیموترش فراوان، سیر، چیلی، سبزیجات معطر و مقداری گوجه‌فرنگی رنده‌شده تهیه می‌شود. حالا باید رول سینه مرغ پرشده را در این سس بخوابانید آن هم برای حداقل 3 تا 4 ساعت تا سس جذب مرغ شود. سپس باید رول‌ها را داخل ظرف بگذارید و 20 دقیقه انتظار بكشید تا وقت خوردنش فرا برسد.

فوت آشپزی:

 گوجه از این بابت به غذای فوق اضافه می‌شود تا ظاهر رول‌ها را برشته كند. از آنجا كه گوجه خیلی زود سرخ می‌شود رنگ سطح غذا را برشته می‌كند و جلوه خاصی به غذایمان می‌دهد.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به ما در گوگل امتیاز دهید :)