آموزش آشپزی از خوراک هندی با گل‌کلم


خوراک کلم هندی

به نقل از مجله آشپزی؛ امروز یک غذای هندی جدید را در مجله آشپزی مدرن آلامتو برای شما عزیزان تدارک دیده‌ایم ، پس اگر از غذاهای تند خوشتان می‌آید با ما همراه شوید.

مواد لازم:

  • ۱ عدد کل‌گلم بزرگ
  • ۴ قاشق سوپ‌خوری روغن نباتی
  • ½ قاشق چایخوری زردچوبه
  • ۱ عدد پیاز کوچک، خرد شده
  • ۲ عدد گوجه‌فرنگی رنده شده و تفت داده شده
  • ۱ قاشق چایخوری پودر سیر
  • ۳ قاشق چایخوری ادویه‌ی هندی garam masala (اختیاری)
  • نمک جهت مزه‌دار کردن
  • ½  کاهو

طرز تهیه:

  1. فر را از قبل در دمای ۳۵۰ درجه‌ی فارنهایت ( ۱۷۵ درجه‌ی سانتی گراد) گرم نمائید. کلم را برش زده و ساقه‌اش را از آن جدا کنید و تمام گل کلم‌ها را درون ظرف مخصوص فر قرار دهید.
  2. ۲ قاشق سوپ‌خوری روغن و زردچوبه را درون ماهی‌تابه‌ای کوچک بریزید. با قلموی مخصوص آشپزی مخلوط زردچوبه و روغن را روی گل‌کلم‌ها بمالید.
  3. اجازه دهید گل‌کلم‌ها به مدت ۳۰ دقیقه بپزند.
  4. مادامی که گل‌کلم‌ها می‌پزند، ۲ قاشق سوپ‌خوری روغن باقی‌مانده را در ماهی‌تابه‌ای دیگر گرم نمائید، پیاز خرد شده را درون ماهی‌تابه بریزید و هم بزنید تا رنگ آنها کمی طلایی شوند. گوجه‌ی رنده شده و تفت داده شده، پودرسیر، ادویه‌ی هندی garam masala و نمک را به آن بیافزائید. اجازه دهید این مواد به مدت ۱۰ دقیقه بجوشند و قوام بیایند.
  5. برگ‌های کاهو را درون بشقابی که می‌خواهید غذا را سرو کنید، بچینید. گل‌کلم‌ها را روی برگ‌های کاهو بگذارید. عصاره‌ی گوجه و زردچوبه را روی گل‌کلم‌ها بریزید و گرم سرو کنید.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به ما در گوگل امتیاز دهید :)