آموزش پخت برنج سرخ شده ی چینی


برنج سرد چینی

عالی‌تر از آنچه در رستوران‌ها سرو می‌شود!!! تلفیقی از طعم‌ها و مزه‌های خیلی خوب و خوشمزه! کلید موفقیت در این دستور پخت، استفاده از برنج سرد است، در غیر این صورت مواد به یکدیگر می‌چسبند. همچنین برای طعم بهتر، باید از روغن کنجد استفاده کرد. بعضی مواقع در این دستور پخت من از گوشت مرغ که به خوبی خرد شده‌اند استفاده می‌کنم. این غذا به قدری عالیست که ما می‌توانیم هر روز آن را بخوریم!!!

این غذا که در بهترین فهرست غذاهای چینی قرار دارد، از این پس به راحتی توسط خودتان در منزل پخته خواهد شد… با آموزش پخت برنج سرخ شده ی چینی همراه مجله آشپزی شبنمک باشید.

زمان آماده سازی مواد ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۸ دقیقه

مواد لازم:

  • مواد لازم مخصوص ۴ نفر
  • ۲ عدد تخم مرغ، زده شده
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • ۱قاشق چایخوری روغن زیتون
  • ۴ عدد پیاز سبز، ریز خرد شده
  • ۱عدد هویج، ریز خرد شده
  • ½ فنجان نخود فرنگی منجمد
  • ۲قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
  • ۳فنجان برنج پخته‌شده و سرد شده
  • ۱قالب مکعبی عصاره آب‌گوشت
  • ۲قاشق سوپ‌خوری آب
  • ¼ قاشق چایخوری پودر سیر
  • ۳قاشق سوپ‌خوری سس سویای رقیق
  • ۲ قاشق چایخوری روغن کنجد

طرز تهیه

  1. ماهی‌تابه‌‌ای بزرگ بردارید، ۱قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. تخم مرغ‌های زده شده را مختصری بپزید، آنها را از هم جدا کنید. از ظرف خارج کنید و کناری بگذارید.
  2. ۲ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون درون ماهی‌تابه بریزید. پیاز، هویج و نخود فرنگی به آن اضافه نمائید. به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا سرخ شوند.
  3. عصاره‌ی مکعبی آب‌گوشت را در ۲ قاشق سوپ‌خوری آب حل کنید. درون ماهی‌تابه ریخته و برنج سرد، پودرسیر، سس سویا و روغن کنجد را به آن بیافزائید. به مدت ۳ دقیقه به آرامی هم بزنید تا مواد با یکدیگر مخلوط شوند. این مخلوط را به تکه‌های تخم مرغ اضافه نمائید و همه را با هم مخلوط کنید.
  4. اضافه نمودن سویا سس بیشتر طعم بیشتری به غذا خواهد داد. ( اضافه نمودن ۱ فنجان گوشت مرغ خرد شده اختیاریست).
  5. سرو کنید و لذت ببرید.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به ما در گوگل امتیاز دهید :)