آشنایی با طرز تهیه سمبوسه اسفناج


سمبوسه یکی از غذاهایی است که می توان ان را با گیاهانی همچون اسفناج نیز تهیه کرد و از طعم بی نظر آن لذت ببرید برای همین خاطر سمبوسه گیاهی را به شما می گوییم. سمبوسه یکی از پر طرفردارترین غذاهای گیاهی در سرار آفاق می باشد. این غذا در كنارها و شمال کشور طرفرداران زیادی دارد. امیدوارم این رسپی سمبوسه مرد حرمت شما عزیزان قرار بگیرد. شاد و امنیت باشید. در ادامه در مطلب پیتزا و فست فود ها در مورد آشنایی با طرز تهیه سمبوسه اسفناج صحبت خواهیم کرد.

 

آشنایی با طرز تهیه سمبوسه اسفناج

برای ۶ نفر

مواد لازم حیث مرتب ‌ی خمیر
آرد ۴ پیمانه
خمیر وسیله اندام ۲ كفگیر ملعقه غذاخوری
شکر ۱ آبگردان غذاخوری
نمک ۱ و یک دوم كفگیر ملعقه مربا خوری
روغن نباتی یک چهارم لیوان
شیر خشک ۶ كفگیر ملعقه غذاخوری
آب داغ ۱ و یک چهارم لیوان

مواد اجباری درخصوص داخل سمبوسه
اسفناج ۱ و نیم کیلو (پخته و ریز شده)
پیاز ۵ عدد رنده شده
سماق ۱ چمچه مربا خوری
رب انار یک دوم كفگیر ملعقه مربا خوری
پودر دارچین کمی
روغن زیتون یک چهارم لیوان
آب‌ نارنگی یک چهارم لیوان

طرز مجهز ‌ی خمیر
در ظرفی آرد، خمیر مایه، نمک، شکر و شیر خشک را با هم مركب کنید
آب داغ و روغن را به معجون افزایش کرده و هم بزنید
خمیر را با دست خوب ورز داده تا خمیر صاف و یکدستی بدست آید خمیر را در ظرف ممهور و سرباز در جای نسبتا گرمی به مدت ۳۰ تا ۴۰ لمحه بگذارید تا خمیر به زبان بیاید و حجم آن تقریبا دو روبه رو شود

 

Résultat de recherche d'images pour "Samosa"
اسفناج، پیاز، سماق، نمک، رب نار اناربن و دارچین را با هم مخلوط کنید.
مخلوط را به مدت ۵ لمحه در یک سقا عطش زا ترشی پالا بریزید.
مواد را بین دو دست تنگی دهید تا آب آن کاملا برود.
در آخر پیه زیتون را به ناسره و سره تزاید کرده به طوری که کاملا جذب صرف شود.
برای پرداخته سمبوسه روی یک لنگه در گروه را آرد بپاشید و با مرد اول بازی چوبك خمیر را پهن کنید (قطر خمیر ۱ سانتیمتر باشد)
روی آرد خیسانده نواله را یک پارچ از سر آن گذاشته و دور تنگ گیلاس را با قلیچ ببرید تا آرد خیسانده نواله جنگاوری وجب آید
کمی از هزینه و دخل را برداشته در وسط آرد خیسانده نواله بگذارید
اطراف خمیر را به صورت سه گانه برگردانید به طوری که روی برج را بپوشاند
سینی فر را چرب کرده آرد بپاشید و سمبوسه ها را با وهن آسیب در فوج بچینید
سینی را در مرتبه آسمانه وسط فر که از قبل گرم کرده‌اید گذاشته و سمبوسه ها را به مدت ۳۰ تا ۴۰ لمحه با حرارت ۱۶۰ ساق سانتی‌گراد بپزید تا زمانی که سمبوسه ها پابرجا شوند و روی آن زردگون رنگ شود

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به ما در گوگل امتیاز دهید :)