پیتزای خونگی خوشمزه


کی گفته که یه پیتزا حتما باید کالباس و سوسیس یا گوشت داشته باشه تا خوشمزه بشه؟؟ اصلا این طور نیست.در این مقاله می خوایم شما رو با طرز تهیه یک پیتزای خونگی خوشمزه آشنا کنیم. این پیتزا مخلوط سبزیجات خوشمزه و خوشگل که دستورش رو تو این مطلب براتون میذاریم، بپزین و بعدش اگه فک میکردین پیتزا فقط گوشتیش خوبه حرفتونو پس میگیرین.این پیتزای خوش چشش ذوب كردن آرد سبوس دار آماده شده و برای سلامتی مفید است. می توانید آن را هم گرم و هم سرد سرو کنید. در ضمن یک وعده غذایی مناسب به خاطر پیک نیک می باشد. با مجله آشپزی شبنمک همراه باشید.

 

پیتزای خونگی سبزیجات (1)

 

خمیرپیتزا

مواد لازم برای تهیه ی خمیر خانگی پیتزا (برای 4 نفر)

 آرد سبوس دار  2 پیمانه ی سر پُر (225 گرم)
بیکینگ پودر  2 قاشق چای خوری
کره ی پاستوریزه ی گیاهی  یک سوم پیمانه (50 گرم)
شیر پاستوریزه  1 پیمانه (150 گرم)
نمک  یک چهارم قاشق چای خوری

پیتزای خونگی سبزیجات (3)

 

روش تهیه ی خمیر خانگی پیتزا

کره را به مخلوط آرد، نمک و بیکینگ پودر اضافه کنید تا به خورد آرد رود و حالت دانه دانه پیدا کند.- سپس شیر را تا حدی اضافه کنید که خمیر یکدستی به دست آید و به دست نچسبد.

 

روش تهیه ی پیتزای سبزیجات

ابتدا روی سطح خمیر پیتزای خونگی رو کمی با روغن مرغوب تر دلپذیر کرده و برای عرض امتداد ۱۰ دقیقه داخل فری که از فبل روی دمای ۲۰۰ درجه منظم كردن کردیم میذاریم تا نیم پز بشه.

تا خمیر آماده بشه مواد سس روی خمیر رو درست میکنیم به این صورت که انجام فقط کمی گردش جهانگردی و کره رو روان نژند هم تفت میدیم تا کره مزه سیر نژاد شخصیت بگیره یار و عدو سرخ نشه.

حالا بصل داغ رو هم داخل مخلوط کره محجوب سیر ریخته و زیر گاز رو خاموش میکنیم.

کدو رو حلقه حلقه های نازک کرده و کمی بهشون نمک میزنیم و داخل یه ماهیتابه نچسب بدون روغن میذاریمش تا دو طرفش طلایی بشه.

قارچ رو خورد کرده و با کمی کره و نمک تفت میدیم تا خوب بپزه و آبش کشیده بشه.

 

پیتزای خونگی سبزیجات (4)

 

قارچهارو از ماهیتابه درمیاریم و توی همون ماهیتابه ذرت رو کمی تفت میدیم تا آب اضافیش بره چون در نهایت  نمیخوایم که پیتزامون آب بندازه … حال همه مواد پیتزا حاضره.

در این مرحله باید مواد روی پیتزا رو بذاریم اول از همه مخلوط تفریح ور پیاز داغ رو روی سطح خمیر پخش میکنیم فقط دور تا دور آرد خیسانده نواله رو به اندازه یک سانت قوی بس میذاریم.

حالا سس گوجه فرنگی رو هم هیئت فرم سطح خمیر پخش میکنیم و کمی نمک هم میپاشیم.همه سبزیجات رو روی سطح خمیر میچینیم.

درنهایت با توجه به اینکه پیتزامون رو چقدر پنیری یار و عدو داریم روی سطحو با پنیر میپوشونیم.

حالا برای مدت نیم ساعت پیتزا رو با دمای ۱۸۰ درجه داخل بزرگی میذاریم تا آماده بشه … نوش جون.

 

پیتزای خونگی سبزیجات (5)

 

روش دوم

در ابتدا پنیر و كمی‌ روغن‌ زیتون‌ و نمك‌ را درظرفی‌ ریخته‌ و خوب‌ به‌ هم‌ بزنید توانایی تمام نرم‌ شود،سپس‌ آرد و بكینگ‌ پودر با هم‌ مخلوط كرده‌ وروی‌ پنیر الك‌ كنید. سپس‌ آنقدر مواد را به‌ هم‌بزنید تا كاملا به‌ یكدیگر بچسبند. پس‌ نفرت زدگی این‌ كارخمیر را روی‌ سطحی‌ كه‌ رمیدگی قبل‌ برروی‌ آن‌ كمی‌آرد پاشیده‌اید.

قرار دهید و آن‌ را با دست‌ به‌خوبی‌ ورز دهید، به‌ قدری‌ كه‌ كاملا نرم‌ و یك‌دست‌ شود.سپس‌ خمیر را در داخل‌ كاغذآلومینیومی‌ بپیچید و به‌ مدت‌ ۵۰ دقیقه‌ دریخچال‌ قرار دهید.

خمیر را در ظرفی‌ بریزید وسطح‌ آن‌ را صاف‌ كنید، به‌ سگالش خاطره داشته‌ باشید كه‌این‌ خمیر باید قطر زیادی‌ داشته‌ باشد.گوجه‌فرنگی‌ها را پوست‌ كنده‌ و به‌ صورت‌حلقه‌ایی‌ برش‌ دهید، كدوها را نیز به‌ شكل‌حلقه‌های‌ نازك‌ خرد كنید و سپس‌ آنها را روی‌خمیر آماده‌ شده‌، بچینید. سپس‌ قارچها، سوسیس‌و ژامبون‌ را نیز به‌ صورت‌ حلقه‌های‌ نازك‌ ببرید واگر دلتان‌ خواست‌ خرد كنید، سپس‌ آنها را روی‌گوجه‌ فرنگی‌ و كدوها، بچینید.

سپس‌ روغن‌ زیتون‌باقی‌ مانده‌ و آویشن‌ و زیتونها و نمك‌ را روی‌ پیتزابریزید.پس‌ از آن‌ پنیر پیتزا را كه‌ از قبل‌ خردكرده‌اید به‌ صورت‌ منظم‌ روی‌ موادتان‌ قرار دهیدو سپس‌ كمی‌ روغن‌ زیتون‌ روی‌ آن‌ بریزید. موادآماده‌ شده‌ را به‌ مدت‌ ۳۰ دقیقه‌ در فر، كه‌ آن‌ رااز قبل‌ روی‌ ۲۰۰ درجه‌ سانتیگراد گرم‌ كرده‌اید،قرار دهید. پس‌ از آماده‌ شدن‌ آن‌ می‌توانید ازجعفری‌ خرد شده‌ برای‌ تزئین‌ آن‌ استفاده‌ كنید.

 

 

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به ما در گوگل امتیاز دهید :)