پیتزا مرغ و قارچ (کاری)


اگر از طعم گوشت و ژامبون در دهانتان خسته شده اید و دلتان مزه گوشت سفید را می خواد، پیتزای مرغ و قارچ می تواند منبع جدید پروتوئینی جدید شما محسوب شود. البته در این مقاله ما قصد نداریم درباره مزیت های این دو ماده خوراکی صحبت کنیم و به بیان طرز پخت پیتزا افاقه می کنیم. درضمن، جالب است بدانید که این پیتزا را با نام پیتزای “کاری” نیز میشناسند، و دلیل این نام گذاری هم وجود ادویه کاری درآن می باشد:

مواد لازم برای تهیه پیتزا مرغ و قارچ (کاری)

  • سینه مرغ = نیم کیلو
  • قارچ = نیم کیلو
  • فلفل دلمه = متوسط دو عدد
  • پیاز = یک عدد
  • سس گوجه فرنگی = به مقدار لازم
  • ادویه کاری = به مقدار لازم
  • نمک و فلفل

روش پخت :

قبل از شروع پخت، طبیعتا لازم است که خمیر پیتزا را تهیه و آملاده کنیم. بعد از آماده سازی خمیر، مرغ را با پیاز و کمی زردچوبه می پزیم. پس از نیم پز شدن، باید نمک هم اضافه کنیم. پس از پخته شدن مرغ، آن را ریش ریش میکنیم. نحوه ریزریز شدن مرغ، کاملا سلیقه ای می باشد. سپس قارچ ها و فلفل دلمه را به اندازه دلخواه، خرد می کنیم. کمی روغن در ماهیتابه ریخته و قارچها را برای تفت دادن در آن قرار می دهیم. پس از آن که قارچ آب انداخت و سبک شد، فلفل دلمه و مرغها رو اضافه کرده و ادویه کاری و نمک و فلفل را به آن اضافه میکنیم. پس از آنکه کمی تفت خورد، از روی حرارت بر میداریم. توجه کنید که قارچ بهتر است زیاد تفت نخورد و سرخ نشود، چراکه خواص و طعم خود را از دست میدهد. اکنون مواد پیتزای مرغ و قارچ، آماده شده است.

سس گوجه فرنگی :

هم میتوانید سس گوجه فرنگی آماده را استفاده کنید و هم میتوانید با مقداری گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی و شکر و سرکه، خودتان آن را تهیه کنید.

مراحل نهایی پخت پیتزا :

خمیر پیتزا را به اندازه مناسب، طوری که قطر آن بیشتر از دو سانتی متر نشود، پهن میکنیم. سس را روی آن میمالیم و بعد، موادی که آماده کرده ایم را، روی خمیر پهن کرده و پنیر پیتزا را روی آن میمالیم. در ضمن با توجه به سلیقه خود، میتوانید مقداری سس هم روی آن اضافه کنید و در فر قرار دهید و در دمای 220 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت پخته شود. وقتی که خمیر کمی پخت، پنیر را اضافه کنیم تا یک ربع دیگه پیتزا کاملا آماده سرو شود.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به ما در گوگل امتیاز دهید :)