طرز تهیه خورش به


مواد لازم برای 6 نفر :

  • گوشت: 400 گرم
  • آلوی خورشتی (در صورت تمایل ) : 150 گرم
  • به : 300 گرم
  • روغن : 3 قاشق غذاخوری
  • لپه : 100 گرم
  • پیاز : متوسط 2 عدد
  • شكر: 2 قاشق سوپ‌ خوری
  • رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری
  • نمك و فلفل و دارچین : به میزان دلخواه

طرز تهیه :

  1. ابتدا پیازها را خلالی كرده و سرخ می‌كنیم.
  2. سپس گوشت را به همراه پیاز سرخ‌ شده كمی تفت می‌دهیم.
  3. لپه‌ها را شسته و همراه با رب گوجه فرنگی داخل مواد ریخته و آب را هم به آن اضافه می‌كنیم.
  4. در صورت تمایل می‌توانید در این مرحله آلوی خورشی را هم پس از شستن به مواد اضافه كنید.
  5. اكنون به‌ را مانند پرهای پرتقال برش داده و از وسط نصف می‌كنیم.
  6. به زود پخته می‌شود و ممكن است له شود، به همین دلیل نیم ساعت آخر طبخ غذا به را اضافه می‌كنیم.
  7. نمك، فلفل و دارچین را هم اضافه كرده و در صورتی كه می‌خواهید خورش طعمی ملس داشته باشد، آبلیمو و شكر را هم به آن بیفزایید.
  8. پس از چند جوش خورش حاضر است. این خورشت لذیذ را می‌توانید همراه پلو میل بفرمائید.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به ما در گوگل امتیاز دهید :)