خاگینه تبریزی


همانطور که در پستهای قبلی وعده داده بودیم، امروز میخواهیم خاگینه تبریزی را به شما عزیزان آموزش دهیم، میان وعده ای خوشمزه که میتواند به عنوان صبحانه نیز میل شود.

موارد مورد نیاز برای پخت خاگینه تبریزی برای 4 الی 5 نفر به شرح زیر می باشد:

  • تخم مرغ: 2عدد
  • شیر پاستوریزه: 4 قاشق غذاخوری
  • آرد گندم: نصف پیمانه
  • بیکینگ پودر: نصف قاشق غذاخوری
  • زعفران ساییده: یک چهارم قاشق چای خوری
  • روغن مایع مخصوص سرخ کردن: به مقدار لازم
  •  دارچین: یک دو قاشق غذاخوری:
  •  پودر گل محمدی: یک دوم قاشق چای خوری
  •  پودر هل: یک دوم قاشق چای خوری
  • پودر زنجبیل: یک دوم قاشق چای خوری
  • شربت: 2- 5/1 پیمانه(300- 250میلی گرم)
  • مغز گردوی خرد شده: 4-3 قاشق غذاخوری
  • پودر پسته یا پودر نارگیل: 1 قاشق غذاخوری

روش تهیه:

برای تهیه خاگینه تبریزی، باید به روش زیر عمل کنید:

تخم مرغ ها را در یک ظرف بشکنید و با چنگال کمی بزنید. شیر را اضافه کرده، بیکینگ پودر و آرد را کم کم روی مایه الک کنید(تا گلوله نشود) و مخلوط نمایید. سپس کمی زعفران، پودر هل و پودر زنجبیل را اضافه کنید. در تابه ی تفلون مقداری روغن بریزید تا گرم شود و با قاشق غذاخوری از مایه در روغن ریخته و سرخ کنید. هر دو طرف آن که طلایی شد، روغن اضافی آن را بگیرید و در شربت قرار دهید تا کمی شربت به خورد آن برود. از شربت خارج نموده و در صافی قرار دهید. سپس در دیس بچینید و از مخلوط دارچین، پودر گل محمدی، زنجبیل و پودر هل روی آن بپاشید و با گردو، پودر پسته یا نارگیل خاگینه را تزیین و سرو نمایید.

خاگینه تبریزی

خاگینه تبریزی

اما نکته مهم تر در پخت این میان وعده خوشمزه، شربت آن می باشد که برای تهیه آ« نیز هم روش های زیر از طرف مجله شبنمک پیشنهاد میشود:

برای تهیه شربت، 2 پیمانه شکر را با 1 پیمانه آب و دو پر جوهر لیمو با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آید. پس از 5-4 دقیقه از روی حرارت بردارید و 2-1 قاشق چای خوری زعفران حل شده در آب، به آن اضافه کنید.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به ما در گوگل امتیاز دهید :)