ساندویچ ژامبون ایتالیایی


در این متن سعی داریم به شما روش تهیه یکی دیگر از غذاهای خوشمزه ایتالیایی، یاد دهیم. این غذا می تواند برای بین زنگ های تفریح دانش آموزان یا ناهار دانشجویان شما به کار رود:

زمان آماده سازی این ساندویچ حدود 15 دقیقه می باشد.و کل زمانی که از شما میگیرد، چیزی بیشتر از 32 دقیقه نمی شود!

ژامبون ایتالیایی

ژامبون ایتالیایی

مواد لازم برای تهیه غذای برای 4 نفر:

  • سس مارینارا = 700 گرم
  • تورتیلای گرم = 4 عدد 25 سانتی
  • پنیر مخلوط ایتالیایی = 240 گرم رنده شده
  • ژامبون سالامی باریک اسلایس شده = 150 گرم
  • ژامبون کاپیوکولای باریک سلایس شده = 240 گرم
  • فلفل دلمه کبابی خلالی خرد شدخ = نصف فنجان

طرز تهیه :

یک چهارم فنجان سس را روی هر یک از تورتیلاها با فاصله 2 سانتی از لبه ها بکشید و سپس نصف آن فنجان را، پنیر به رویشان بریزید و سالامی و ژامبون و فلفل دلمه را درمیانشان تقسیم کرده و تورتیلاها را دورشان رول کنید و در سینی فر گذاشته به مدت 12 دقیقه بپزید تا تورتیلاها طلایی رنگ شوند سپس 5 دقیقه کناری بگذارید از حرارت بیوفتد و به همراه بقیه سس این غذای ایتالیایی را سرو نمایید .

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به ما در گوگل امتیاز دهید :)