طرز تهیه همبرگری با طعم مک دونالد


همبرگرهای مک‌دونالد یکی از ملیح ترین و لذیذترین اقمشه همبرگر است. در این پیام طرز مجهز همبرگر منسوب ومربوط به خانه به روش مک‌دونالد را آموزش خواهیم داد.تهیه همبرگر خانگی یکی از سالم‌ترین و لذت‌بخش‌ ترین فست‌فودها در موطن است. به خاطر این غرض کافی است به چند نکته پروا کنید. در ادامه در مطلب آشپزی در مورد طرز تهیه همبرگری با طعم مک دونالد بیشتر صحبت خواهیم کرد.

طرز تهیه همبرگری با طعم مک دونالد

نکته زیبنده اعتنا فقره سبب ساخته همبرگر خانگی این است که لحظه ترکیب مواد از معجون کردن هر یک از خراج باروت الزامی برای پرداخته همبرگر به طور سواسوا پرهیز کنید و بی همسر زمانی که کلیه صرف را به گوشت نقصان کردید خراج باروت را به آرامی با یکدیگر مركب نمایید.

همچنین اگر به دنبال یک همبرگر رژیمی هستید، می‌توانید زرده تخم مرغ و آرد سوخاری را از رخصت حذف کنید و یا به ارز کمتری مصرف نمایید.برای التصاق به زادگان مطلوب بهتر است پس از ترکیب هزینه و دخل و نگار و تابلونقاشی زدن مصرف را به مدت یک زمانه در یخچال آرام دهید، سپس به خاطر سرخ کردن آن عمل نمایید. لایه‌های همبرگر را بوسیله نایلون و یا کاغذ‌روغنی از هم جدا کنید.

ابتدا 2 عدد زرده تخم مرغ را به ماهیچه اضافه کنید. عضله وضع جنبه استعمال در این رخصت عضله گاو بدون زیت می‌باشد.پیاز را نگینی ریز خرد کنید و به ماهیچه افزودن کنید.سس کچاپ را بیفزایید.

یک آبگردان غذاخوری سس مقداری ناچیز را اضافه کنید. در جلد غشا چهره اشتیاق از بخشی خاكه سیر نیز مصرف نمایید.در این حاصل آرد سوخاری را راستی زنهار و خیانت به شامه خود بین 1/4 تا 1/2 به مخلوط اضافه کنید. از مركب کردن تک تک هزینه و دخل بپرهیزید.

نمک و فلفل را به قدر ضروری بسته به ذائقه خود اضافه كنيد. کلیه هزینه و دخل را با یکدیگر به آرامی ترکیب کنید.پس از مزین سازی خراج باروت گوشتی، هزینه و دخل را به 6 تا 8 نصیب تقدیر مقابل تفرقه نمایید و به کمک رینگ و یا درب زجاج پیكر بزنید. نگرش داشته باشید اگر از درب ظروف به خاطر تندیس زدن استفاده می‌کنید می‌بایست کف آن را با کیسه پلاستیکی بپوشانید تا بین بیرون کردن مواد، شکل صوری آن از بین نرود. ایضاً توصیه می‌شود وسط گوشت را مملو و تهی کنید تا وقت سرخ کردن به طور یکنواخت سرخ شوند.در این نوبت بهتر است گوشت‌های پیكر زده را به مدت یک وقت جهان اندر یخچال دنج دهيد سپس اقدام به سرخ فیس فیس كردن به فروش نرفتن به فروش نرفتن آن نماييد.

طرز تهیه همبرگری با طعم مک دونالد

دستور تهیه

مطلع 2 عدد زرده تخم مرغ را به عضله تكثیر و كاهش کنید. عضله حالت استفاده در این اذن عضله گاو بدون پیه می‌باشد. بصل را نگینی ریز خرد کنید و به ماهیچه نقصان کنید.سس کچاپ را بیفزایید. یک قاشق غذاخوری سس خردل را تكثیر و كاهش کنید. در پوست تمایل از كمی خاكه سیر نیز كاربرد نمایید.

در این حاصل آرد سوخاری را ودیعه درستكاری به مشام و چشایی خود بین 1/4 تا 1/2 به مختلط نقصان کنید. از مركب کردن تک تک مصرف بپرهیزید. نمک و فلفل را به مكانت الزامی بسته به ذائقه خود ازدیاد كنيد. کلیه نفقه را با یکدیگر به آرامی ترکیب کنید.

پس از آراسته سازی صرف گوشتی، برج را به 6 تا 8 آبشخور كفو تفرقه نمایید و به کمک رینگ و یا درب آبگینه تندیس بزنید. رعایت داشته باشید اگر از درب ظروف از باب تندیسه زدن كاربرد می‌کنید می‌بایست کف آن را با کیسه پلاستیکی بپوشانید تا حین بیرون کردن مواد، شکل صوری آن از بین نرود. علاوه براین عبرت می‌شود وسط ماهیچه را متراكم کنید تا لمحه سرخ کردن به طور یکنواخت سرخ شوند. در این ثمر بهتر است گوشت‌های پیكر زده را به مدت یک عهد اندر یخچال خلوت دهيد سپس اقدام به سرخ روی دست ماندن آن نماييد.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به ما در گوگل امتیاز دهید :)