آموزش تهیه قیمه بادمجان


خورشت قیمه بادمجان از آن دسته غذای ایرانی است که هم برای کسانی که به تنوع غذا اهمیت می دهند مناسب است و هم برای کسانی که عاشق بادمجان هستند. بادمجان هم خوش خوراک است و هم طعم خوبی به غذا می دهد. در این مقاله با آموزش تهیه قیمه بادمجان در خدمت شما خواهیم بود. امیدوارم به شما کمک کند تا آن را در منزل تهیه کنید و از آشپزی این غذای سنتی لذت ببرید.

آموزش تهیه قیمه بادمجان

آموزش تهیه قیمه بادمجان

موادی که برای تهیه خورشت قیمه بادمجان به آن ها نیاز دارید:

  • 300 گرم گوشت گوسفند
  • لپه به میزان نصف لیوان
  • دو عدد بادمجان قلمی
  • دو عدد گوجه متوسط
  • دو عدد پیاز متوسط
  • آب گرم 4 لیوان
  • 3 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
  • 2 قاشق غذا خوری آبلیمو
  • روغن ، نمک ، فلفل سیاه ، زرد چوبه و دارچین هر کدام به میزان مورد نیاز.

نکته: این مواد برای دو نفر می باشد.

شیوه پخت خورشت قیمه بادمجان

در کل باید گفت که طرز تهیه این نوع خورشت مانند طرز پخت خورشت قیمه است فقط با این تفاوت که بادمجان سرخ شده و گوجه به آن اضافه می شود.

برای شروع پیاز های خرد شده را به همراه زردچوبه در کمی روغن تفت بدید. وقتی طلایی شد کمی از آن را نگه دارید و گوشت ها و فلفل سیاه را به مابقی آن اضافه نموده، سپس دوباره تفت دهید. اکنون نوبت اضافه نمودن 4 لیوان آب گرم به مواد است. میزان حرارت باید متوسط باشد که گوشت به خوبی بپزد. در این زمان باید لپه هایی که از قبل خیس خورده اند را در پیاز های طلایی شده تفت می دهیم و بعد به همراه میزان مناسبی از آب، در حدود یک تا دو لیوان ، اجازه می دهیم تا بپزد (البته بعضی در زمان مناسب آن را به گوشت در حال پخت اضافه می کنند تا با هم بپزند). زمان اضافه کردن نمک به گوشت ، موقع نیم پز شدن آن است.

آموزش تهیه قیمه بادمجان

آموزش تهیه قیمه بادمجان

اکنون وقت دارید تا بادمجان های ورقه شده را نمک زده و در آبکشی برای گرفته شده تیزابش بگذارید. سپس آن ها را سرخ نمایید و کنار بگذارید. در مورد گوجه ها باید آن ها را نصف نموده و در صورت علاقه کمی تفت دهید و یا به طور خام به خورشت اضافه نمایید. اگر لپه ها را جدا پختید ، پس از پخت کامل به دیگر مواد خورشت اضافه کنید. قبل از اضافه نمودن رب و دارچین به خورشت آن ها را نیز در روغن تفت دهید. در این زمان بادمجان ، گوجه و آب لیمو را اضافه کنید. بعد از 10 دقیقه خورشت خوشمزه شما آماده می باشد. موقع سرو غذا آن را با سیب زمینی سرخ شده تزئین نمایید.

نکته: زمان آماده سازی مواد ، 10 دقیقه و زمان پخت خورشت 2 ساعت و نیم می باشد.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به ما در گوگل امتیاز دهید :)