طعمی به یاد ماندنی از مرغ عسلی


Honey-Baked-Chicken

مطمئنا از درست کردن این  مرغ با سس شیرین و تند آن پشیمان نخواهید شد.

مواد لازم برای 6 نفر

  • یک مرغ کامل
  • نصف لیوان کره
  • نصف لیوان عسل
  • یک چهارم لیوان خردل
  • یک قاشق چای‌خوری نمک
  • یک قاشق چای‌خوری ادویۀ کاری

دستورالعمل

قدم اول: دمای فر را بروی 175 درجۀ سانتی‌گراد قرار دهید.

قدم دوم: مرغ خود را قطعه قطعه کرده و این قطعات را درون یک ماهیتابۀ کم‌عمق قرار دهید به طوری که پوست مرغ رو به بالا باشد. کرۀ آب شده را با عسل، خردل، نمک و ادویۀ کاری ترکیب کرده و این سس را بروی مرغ خود بریزید. سپس مرغ را برای 75 دقیقه (یک ساعت و ربع) درون فر قرار دهید. همچنین خوب است اگر هر 15 دقیقه در فر را باز کرده و آب مرغ سر ریز شده از ماهیتابه را بروی مرغ خود بریزید. پخت مرغ را تا زمانی که به رنگ قهوه‌ای در آمده و نرم شده بود ادامه بدهید.

مزه ای بی نظیر دارد، نظر شما چیست ؟

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به ما در گوگل امتیاز دهید :)