آموزش تهیه کره خانگی با استفاده از تخمه برشته کدو حلوایی با شیره افرا


pumpkin_seed_butter

اگر یک بار آن را امتحان کنید، باورتان نخواهد شد که تهیه کره‌ی خانگی و سالم از آجیل‌ها و دانه‌های روغنی چقدر آسان است.

این ایده برای تهیه میان‌وعده‌ای فوق‌العاده سالم است زیرا تخمه‌های کدو حلوایی سرشار از پروتئین، منیزیم، آهن و حتی روی هستند.

آنها را روی سیب‌ها بمالید، به اندازه یک قاشق روی جوی دو سر بریزید یا حتی فرزندانتان را با کره‌ی کدو حلوایی سالم و ساندویچ مربا تقویت کنید  .

طرز تهیه کره‌ی خانگی تخمه‌های کدو حلوایی با شیره افرا :

تخم کدو حلوایی طبیعی را برشته کرده و با شیره درخت افرا و نمک دریا مخلوط نموده و جایگزین کره بادام زمینی کنید.

مدت آماده‌سازی مواد: ۵ دقیقه / زمان پخت:۱۵ دقیقه / زمان استراحت:۲۰ دقیقه / مجموع زمان مورد نیاز:۴۰ دقیقه

کره‌‌ی خانگی تهیه شده از تخمه‌ برشته کدو حلوایی با شیره‌ افرا

مواد لازم :

  • ۳و ¼ فنجان تخمه خامِ کدو حلوایی (پوست کنده)
  • 4-3 قاشق سوپ‌خوری شیره خالص افرا (بستگی به ذائقه افراد به شیرینی دارد)
  • ½ قاشق چای‌خوری عصاره وانیل
  • ¼ قاشق چای خوری نمک دریا

طرز تهیه:

  1. فر را از قبل در دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم نمائید و سینی فر را با کاغذ ویژه شیرینی‌پزی بپوشانید.
  2. یک لایه از تخمه‌های خام کدو حلوایی را بر روی کاغذ پخش کنید و اجازه دهید برای مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه پخته شوند یا تا زمانی که رنگ دانه‌ها طلایی شوند.
  3. تخمه‌ها را از فر خارج کنید و برای مدت ۲۰ دقیقه اجازه دهید استراحت کنند و خنک شوند.
  4. تخمه‌ها را در یک مخلوط کن با سرعت بالا یا غذاساز بریزید.
  5. برای مدت ۵ دقیقه با سرعت بالا و یا تا زمانی که مخلوطی نرم و خامه‌ای حاصل شود، بزنید. (شاید مجبور شوید چند بار در حین کار متوقف شده و ته مانده‌های اطراف مخلوط کن را جمع کنید).
  6. هنگامی که تخمه‌ها مخلوط شدند، مابقی مواد که در بالا ذکر شد را به آن بیافزائید و دوباره مخلوط کنید.
  7. کره‌ی تخمه‌های کدو حلوایی را درون شیشه‌‌‌ی مخصوص مربا بریزید، این کره را می‌توانید به مدت ۱ تا ۱ونیم هفته در یخچال نگه دارید.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به ما در گوگل امتیاز دهید :)