Herb-Spaetzle

مواد لازم:

  • ۴ فنجان آرد سفید
  • ۲ قاشق سوپ‌خوری ریحان، خشک شده
  • ۱ قاشق سوپ‌خوری پودر پیاز
  • نمک و فلفل جهت مزه‌دار کردن
  • ۵ عدد تخم‌مرغ
  • ¾ 1فنجان آب
  • ۴ فنجان آب
  • ۲ قاشق سوپ‌خوری نمک

طرز تهیه:

  1. آرد، پودر ریحان و پودر پیاز را با هم در کاسه‌ای بزرگ ترکیب کنید. با چاشنی نمک و فلفل سیاه آن را مزه‌دار کنید. این مواد را به خوبی با آرد ورز دهید. تخم ‌مرغ‌ها و آب را در کاسه‌ای دیگر با هم بزنید؛ مخلوط  تخم مرغ را به مخلوط آرد بیافزائید و آنقدر هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند. خمیر سفتی به دست می‌آید.
  2. اکنون ۴ فنجان آب و ۲ قاشق سوپ‌خوری نمک را درون قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت قرار دهید. کمی از خمیر را در دستگاه رشته‌بر یا رنده‌ی سیب‌زمینی بریزید. خمیر را در آب در حال جوش فشار دهید؛ اجازه دهید تا زمانی که بپزند در آب بجوشند تا رشته‌های ماکارونی نرم شوند که حدودا ۱ دقیقه طول می‌کشد. رشته‌های ماکارونی را با کفگیر سوراخ‌دار از آب دربیاورید و در کاسه‌ای بزرگ بریزید. و همین کار را با خمیرهای باقی مانده تکرار کنید.
کالری : 370 | چربی : 5g | پروتئین : 14.2g | کربوهیدرات : 65.7g | چربی اشباه نشده : | فیبر : 2.9g | شکر : 0 | نمک :2458mg
زمان آماده سازی : 10 | زمان پخت : 10 | زمان کل : 20