تهیه خوراکی خوشمزه برای سرو کنار برنج


خوراک ویژه برنجتغییری جالب در دستور پخت برنج ؛ اگر از طرز پخت همیشگی برنج خود خسته شده‌اید پس حتما این آموزش آشپزی را حتما اجرا کنید.

مواد لازم مخصوص ۶ نفر :

  • ½ فنجان بادام زمینی خلال
  • ۲ فنجان آب مرغ پخته
  • ½ فنجان برنج قهوه‌ای خام
  • ½ فنجان برنج وحشی(سیاه) خام
  • ۳ قاشق سوپ‌خوری کره
  • ۳ عدد پیاز خرد شده به ابعاد ۱و نیم سانتی
  • ۱ قاشق سوپ‌خوری شکر قهوه‌ای
  • ۱ فنجان کرن بری خشک شده
  • 3 فنجان قارچ تازه و خرد شده
  • ½ قاشق چایخوری عصاره پرتقال
  • نمک و فلفل جهت مزه‌دار کردن

همه موارد را چک کنید تا چیزی از قلم نیفتد

زمان آماده سازی مواد: ۱۵ دقیقه

زمان پخت: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه

آماده سازی مواد تا سرو : ۱ ساعت و ۴۵ دقیقه

طرز تهیه

  1. بادام‌ها را روی کاغذ فر خشک قرار دهید، نیازی نیست که کاغذ را چرب کنید. در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی گراد) به مدت ۵ تا ۸ دقیقه قرار دهید تا برشته شوند.
  2. آب مرغ، برنج قهوه‌ای و برنج جنگلی را در قابلمه‌ای با هم مخلوط کنید و بگذارید تا بپزند. دمای زیر اجاق گاز را کم کنید، درب ظرف را بپوشانید و اجازه دهید به مدت ۴۵ دقیقه پخته شوند تا زمانی که برنج‌ها تقریبا نرم شده و آب مرغ جذب برنج‌ها شود.
  3. در قابلمه‌ای متوسط، کره را در دمای نسبتا بالا ذوب کنید. پیازها و شکر قهوه‌ای را اضافه کنید. آنها را سرخ کنید تا کره جذب پیازها و شکر شود و پیازها تغییر رنگ دهند و نرم شوند. درجه حرارت گاز را کم کنید و پیازها را به مدت ۲۰ دقیقه دیگر سرخ کنید تا اینکه به رنگ کاراملی بدل شوند.
  4. کرن‌بری‌ها و قارچ را تفت دهید و درب ظرف را گذاشته و اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه بپزند تا کرن‌بری‌ها پف کنند. بادام و عصاره پرتقال را اضافه کنید و تفت دهید، سپس این مخلوط را به برنج‌هایی که از قبل پخته بودید اضافه نمائید. نمک و فلفل را اضافه کنید تا طعم‌دار شوند.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به ما در گوگل امتیاز دهید :)