لازانیای آلمانی
لازانیای گوشت با سس سفید حاوی سوسیس و کلم.
مواد لازم:
- لازانیا به ابعاد ۲۷ در ۴۰ سانت
- ۹ عدد رشتهی لازانیا
- ۱ قوطی( ۳۲۰ گرم) خامهی غلیظ مخصوص سوپ قارچ
- ۱ قوطی( ۳۲۰ گرم) خامهی غلیظ مخصوص سوپ جوجه
- ۲ فنجان شیر
- ۴۵۰ گرم سوسیس فلفلی دودی
- ۱قوطی (۶۰۰ گرم) کلم، بدون آب
- ۲۵۰ گرم پنیر موتزارلا، خرد شده
طرز تهیه:
- فر را از قبل در دمای ۳۷۵ درجهی فارنهایت( ۱۷۵ درجه سانتیگراد) گرم نمائید.
- قابلمهای بزرگ بردارید، مقداری آب و کمی نمک درون آن بریزید. پاستاها را درون آن گذاشته و به مدت ۱۰ دقیقه یا مادامی که نرم شوند، بپزید؛ سپس آبکش کنید.
- خامهی سوپ قارچ، خامهی سوپ جوجه و شیر را درون مخلوط کن ریخته یا با همزن برقی هم بزنید تا نرم شوند. سوسیسها را به قطعات بسیار باریکی برش بزنید.
- در ظرفی به ابعاد ۲۷ در ۴۰، یک فنجان از سسی که آماده نمودید را کف ظرف بریزید، ۳ عدد رشتهی رشتهی لازانیا، نیمی از کلمها، نیمی از سوسیسها و مقداری پنیر را لایه به لایه در ظرف بچینید. به همین ترتیب تکرار کنید. در انتها ۳ عدد رشته لازانیا و مابقی مواد را درون ظرف بریزید. روی آن را با فویل بپوشانید.
- به مدت ۲۵ دقیقه درونی فری که از قبل گرم نموده بودید بگذارید تا بپزند، سپس فویل را بردارید و اجازه دهید دوباره به مدت ۱۵ دقیقه فرایند پخت ادامه یابد. مادامی که لازانیا گرم است، مابقی پنیر را روی آن بپاشید و سرو کنید.
کالری : 303 | چربی : 17.6g | پروتئین : 14.4g | کربوهیدرات : 22.1g | چربی اشباه نشده : | فیبر : 1.8g | شکر : 0 | نمک : 1115mg
زمان آماده سازی : 10 | زمان پخت : 50 | زمان کل : 60