German-Currywurst

مواد لازم:

  • ۳ قوطی( ۴۵۰ گرم) سس گوجه‌فرنگی
  • ۴۵۰ گرم سوسیس، فلفلی دودی
  • ۲ قاشق سوپ‌خوری سس چیلی
  • ۱ قاشق سوپ‌خوری شکر سفید
  • ½قاشق چایخوری نمک
  • ۱ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
  •   فلفل  پاپریکا به میزان جزئی
  • پودر کاری جهت مزه‌دار کردن

طرز تهیه:

  1. کباب‌پزِ فر را از قبل گرم نمائید.
  2. سس گوجه‌فرنگی را درون ماهی‌تابه‌ای بزرگ بریزید، سپس سس چیلی، شکر و فلفل را به آن بیافزائید. اجازه دهید این مواد بر روی حرارت ملایم بجوشند، هر از گاهی آن‌ها را هم بزنید؛ حرارت را کم کنید. اجازه دهید ۵ دقیقه‌ی دیگر نیز بجوشند.
  3. در همین حین، سوسیس‌های فلفلی دودی را روی کباب‌پزی که از قبل گرم نموده بودید قرار داده و هر طرف آن‌ها را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه کباب نمائید تا پخته شوند. آنها را به قطعات ۱ تا ۱و نیم سانتی برش بزنید.
  4. سس گوجه را با سوسیس‌ها را مخلوط نمائید، سپس فلفل پاپریکا و پودر کاری را روی آنها بپاشید و سرو کنید.
کالری : 451 | چربی : 31.7g | پروتئین : 18.4g | کربوهیدرات : 26.1g | چربی اشباه نشده : | فیبر : 4.9g | شکر : | نمک :3019mg
زمان آماده سازی : 10 | زمان پخت : 20 | زمان کل : 30