مواد لازم:
- ۳ قوطی( ۴۵۰ گرم) سس گوجهفرنگی
- ۴۵۰ گرم سوسیس، فلفلی دودی
- ۲ قاشق سوپخوری سس چیلی
- ۱ قاشق سوپخوری شکر سفید
- ½قاشق چایخوری نمک
- ۱ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
- فلفل پاپریکا به میزان جزئی
- پودر کاری جهت مزهدار کردن
طرز تهیه:
- کبابپزِ فر را از قبل گرم نمائید.
- سس گوجهفرنگی را درون ماهیتابهای بزرگ بریزید، سپس سس چیلی، شکر و فلفل را به آن بیافزائید. اجازه دهید این مواد بر روی حرارت ملایم بجوشند، هر از گاهی آنها را هم بزنید؛ حرارت را کم کنید. اجازه دهید ۵ دقیقهی دیگر نیز بجوشند.
- در همین حین، سوسیسهای فلفلی دودی را روی کبابپزی که از قبل گرم نموده بودید قرار داده و هر طرف آنها را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه کباب نمائید تا پخته شوند. آنها را به قطعات ۱ تا ۱و نیم سانتی برش بزنید.
- سس گوجه را با سوسیسها را مخلوط نمائید، سپس فلفل پاپریکا و پودر کاری را روی آنها بپاشید و سرو کنید.
کالری : 451 | چربی : 31.7g | پروتئین : 18.4g | کربوهیدرات : 26.1g | چربی اشباه نشده : | فیبر : 4.9g | شکر : | نمک :3019mg
زمان آماده سازی : 10 | زمان پخت : 20 | زمان کل : 30