French-Beef-Stew

مواد لازم:

  • ¼ فنجان آرد سفید
  • ۲ قاشق سوپ‌خوری روغن نباتی
  • ۲ قوطی (۴۵۰ گرم) گوجه‌فرنگی، خرد شده به سبک ایتالیایی
  • ۱ قوطی ( ۴۰۰گرم) عصاره ی آب گوشت
  • ۴ عدد هویج، خردشده
  • ۲ عدد سیب‌زمینی، پوست کنده و خرد شده
  • ¾ قاشق چایخوری آویشن خردشده
  • ۲ قاشق سوپ‌خوری خردل دیژونی( شهری در فرانسه)
  • نمک و فلفل جهت طعم‌دار کردن
  • ۷۵۰ گرم گوشت گوساله

طرز تهیه:

  1. گوشت و آرد را در ظرف پلاستیکی مخصوص فریزر ریخته و خوب هم بزنید تا همه گوشت به آرد آغشته شود.
  2. ماهی‌تابه‌ای برداشته و روغن نباتی را در آن گرم نمائید. در صورت تمایل، نمک و فلفل را جهت طعم‌دار کردن اضافه نمائید.
  3. گوجه فرنگی‌های خرد شده، عصاره‌ی گوشت، هویج و سیب‌زمینی و آویشن را به روغن بیافزائید. اجازه دهید بجوشند؛ حرارت را کم کنید، درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید به مدت ۱ ساعت یا مادامی که گوشت‌ها نرم شوند، بجوشندو بپزند.
  4. خردل را اضافه کرده و سرو کنید.
کالری : 343 | چربی : 20.1g | پروتئین : 18.7g | کربوهیدرات : 20g | چربی اشباه نشده : | فیبر : 3.2g | شکر : | نمک :491mg