طرز تهیه فیله ماهی و اسفناج


مـــــــواد لازم :

اسفناج خرد شده : ۴ پیمانه
پیاز متوسط : یک عدد
روغن مایع : ۳ قاشق سوپخوری
پودر ژله قرمز رنگ :یک چهارم پیمانه
فلفل دلمه ای : یک عدد
فیله ماهی با ضخامت حدود ۳ سانتی متر : ۴۵۰ گرم
نمک : یک چهارم قاشق چایخوری
فلفل سیاه : یک چهارم قاشق چایخوری
سرکه : یک قاشق سوپخوری

طـــــــرز تهیه :

  1. اسفناج های خرد شده را درون یک کاسه بزرگ بریزید و کنار بگذارید .
  2. پیاز را از وسط به چهار قسمت تقسیم کرده، ورقه ورقه برش دهید، درون ماهیتابه ، یک قاشق سوپخوری روغن ریخته و پیازها را با حرارت ملایم تفت بدهید تا طلایی رنگ بشوند.
  3. یک قاشق سوپخوری پودر ژله به پیاز اضافه کرده کمی هم بزنید .
  4. فلفل دلمه ای را به شکل نوارهای باریک برش داده به مخلوط بیفزایید .
  5. آنها را به مدت یک دقیقه دیگر بپزید.
  6. ماهیتابه را از روی شعله گاز برداشته و مخلوط پیاز را به اسفناج اضافه کنید .
  7. روی کاسه را بپوشانید و کنار بگذارید .
  8. فیله ماهی را به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده و کمی نمک و فلفل روی آنها بپاشید .
  9. همان ماهیتابه را تمیز کرده و دو قاشق سوپخوری روغن باقیمانده را درون آن بریزید تا گرم شود . سپس فیله های ماهی را به مدت دو دقیقه در آن سرخ کنید .
  10. حرارت را کاملا ملایم کنید و فیله ها را به مدت ۵ دقیقه دیگر بپزید .
  11. فیله ها را در نهایت در ظرف مخصوص سرو قرار داده، روی آنها را بپوشانید تا گرم بمانند .
  12. باقیمانده پودر ژله را درون ماهیتابه ریخته، آن را حرارت دهید، سپس این ژله را با قاشق روی فیله ها بریزید .
  13. مخلوط اسفناج و پیاز را کمی قبل از سرو با سرکه مخلوط کرده ، اطراف فیله ها را با آن تزئین کنید.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به ما در گوگل امتیاز دهید :)