ویژگی‌های غذاهای هلندی


هلند از جمله کشورهایی است که در کنار زیبایی های بسیار بی نظیر و حیابان های فوق العاده خوش منظره و تجملاتی که دارد، از فرهنگ غذایی بسیار ساده ای بهره‌مند می باشد. ما در مقاله امروز بخش آشپزی قصد داریم ویژگی‌های غذاهای هلندی را مورد بررسی قرار دهیم؛ امیدواریم همچون همیشه با مجله آشپزی شبنمک همراه باشید.

ویژگی‌های غذاهای هلندی

هلند یکی از زیباترین کشورهای جهان است. این زیبایی را می‌توان، مدیون آب و هوای اقلیمی و انتفاع از پوشش آب دریاها و رشد گونه‌های مختلف گل‌ در این کشور دانست. به طوری که در جهان به کشور گل نیز شهرت یافته است. جالب است بدانید یک چهارم مساحت این کشور، زیر داخله تحصیلات عالی حوزوی آب‌های آزاد جهان قرار دارد. مطمئنا شما نیز با شنیدن نام کشور هلند، علاوه بر گل‌های زیبا مخصوصا گل لاله به یاد پنیرهای مشهور آن از جمله پنیر گودا خواهید افتاد. پنیری که باید بارها طعم آن را چشید.

آنها در هنگام صبحانه و میانه روز از امتعه نان های خوش طعم و عالی، مقدار مختصری گوشت، سیب زمینی و در تکمیل غذای خویش از اقمشه شاهی فصلی استفاده می کنند. آنچه در رژیم غذایی این مردم به وضوح مشاهده می شود، وجود کربوهیدرات ها و چربی های مفید به خاطر تغذیه و سلامت جسم است. این مطلب منعکس کننده رژیم غذایی کارگرانی است که درواقع کالبد و خمیرمایه فرهنگ این کشور را تشکیل می دهند.

ویژگی‌های غذاهای هلندی

افرادی که بسیاری از محصولات کشاورزی و دامی خویشتن را در برنامه غذایی به ازا داده اند. به خاطر اثبات این ادعا کافی است زندگی یک روستایی در ایام انحلال را بررسی کرد. آنها در این روزهای خاص، از انواع غذاهای محلی و مخصوص ذات استفاده کرده و با برپایی جشنی خانوادگی و مختصر، از بودن در کنار یکدیگر لذت می برند. اما بگذارید نگاهی هم داشته باشیم به سه غذای معروف هلندی:

  • استامپ پات”غذای سنتی هلندی هاست که ترکیبی از سیب زمینی پخته شده با اقمشه سبزیجات و یا میوه های مختلف است.این غذا اغلب به همراه سوسیس سِرو می شود.
  • اروتن سوپ” سوپ سبزیجاتی است که در اغلب کشورها تهیه می شود و مسلماً پرطرفدار است.
  • بیتربالن” توپ های گوشتی هلندی هستند که همراه با سس خردل خورده می شوند و تقریبا در تمام منوهای آمستردام دیده می شوند.

Related image

اگر بخواهیم عادات غذایی مردم کشور هلند را با دیگر کشورها مقایسه کنیم، شباهت بسیاری به عادات غذایی ساکنان جنوب اروپا خواهید یافت. چون آنها نیز مانند مردم آن منطقه، تمایل زیادی به صرف چاشت در بیرون از مشرب مقام و رستوران ها همراه با دوستان یا افراد خانواده خویش نشان می دهند. در حالیکه سعی می کنند حیث صرف شام، حتما در مشرب مقام و در کنار جمع خویشان حضور پیدا کرده و از این فرصت عالی از باب لذت بردن از مصاحبت با عزیزان شان بهره مند شوند.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به ما در گوگل امتیاز دهید :)