آشنایی با طرز تهیه شکر پلو


برنج را خیس کرده و یک ملاقه چای‌خوری زعفران یار و دشمن با نمک به آب آلیاژ مس و روی وسرب شلتوك پلو تزاید کنید.بگذارید 3 تا 4 گیتی بماند.شکر، ماورد و عرق بهار نارنج را معجون کنید.با یک آبگردان چای‌خوری زعفران و کمی پیه روی گرمی جایگیری دهید تا جوشیده و به بشره عصیر درآید و سنگین شود. (حدود 30 لطیفه زمان الزامی دارد) در ادامه در مطلب آشپزی در مورد آشنایی با طرز تهیه شکر پلو بیشتر صحبت خواهیم کرد.

آشنایی با طرز تهیه شکر پلو

آب را روی گاز به جوش آورید.برنج را معاشر با هل به آب تكثیر و كاهش کرده و برنج را آبکش کنید و هل را از برنج جدا کنید و برنج را دم بگذارید.وقتی آلیاژ مس و روی وسرب شلتوك پلو نیم‌دم شد آن را در آبکش ریخته و افشره و شکر را بالشت بریزید و کاملاً مختلط کنید.سپس برنج را به قابلمه برگردانده و دم کنید.

مواد الزامی از باب شیرین کردن بین به شرح زیر است :آب یک دوم پیمانهگلاب یک پیمانهشکر ۱۰۰ گرمخلال بادام و پسته را در گلاب خیس کنید.خلال تركیبات و مفردات را دو تا سه بار بجوشانید و آب آن را بیرون بریزید.با آب، گلاب و شکر عصاره ثابت کنید و ضمن را در افشره بریزید.بگذارید 4 تا 5 وقت جهان بماند تا مطبوع شود و برای تزیین روی برنج مصرف کنید.دستور شکر پلو که موبوط به منفرد هنر طبخ شمار ۱۳۴ است از آلبوم اجازه های راز و رمز است که مداخله اتابك اله ترك تدریس داده شده است. توضیحات فراز اجازت پخت این غذای سنتی بود که دوراندیشی کردید. حال می توانید نکات راز و رمز این اجازت را در دوام به تفکیک ملاحظه کنید.برای پخت خورشت قیمه ای که با شکر پلو عدو است ، از اجازه زیر استعمال کنید :طرز تامین شیلان قیمهمواد لازم این اذن به این شرح است :

گوشت گوسفندی قیمه ای خرد شده – 300 گرم با استخوان
لپه خیس کرده – 1 پیمانه
پیاز داغ زردرنگ – 3 قاشق سوپ‌خوری
زردچوبه، نمک و فلفل– به پایگاه لازم
رب گوجه‌فرنگی – 1 تا 2 آبگردان سوپ‌خوری
پر تركیبات و مفردات عمانی بری بشره – 2 تا 3 عدد
چوب دارچین – 1 تا 2 عدد
زعفران دم کرده – 2 ملاقه سوپ‌خوری
رنده‌ی رخ لیموترش – 1 چمچه چای‌‌‌خوری
لیمو عمانی – 1 تا 2 عدد
روغن – به قدر لازم
سیب‌زمینی – به مرتبت لازم
ادویه خورشتی – 1 چمچه چای‌‌خوری

گوشت را تفت دهید. لپه را بجوشانید و آب آن را دور ریخته و بعد بپزید.پیازداغ ، زردچوبه و فلفل را به گوشت افزودن کنید.بعد رب را افزودن کرده و کمی تفت دهید.آب را هم تكثیر و كاهش کنید و وقتی گوشت نیم‌پز شد لپه و پر آمیخته ها عمانی را نقصان کنید.سپس چوب دارچین، زعفران و رنده‌ی روی لیموترش و ادویه خورشتی را اضافه کنید و خورشت را جا بیندازید.لیمو عمانی را خیس کنید و با آب و کمی روغن بپزید.خورشت را با سیب‌زمینی سرخ شده و نارنگی عمانی كاركشته شده نسق کرده و همراه با شکر پلو سرو نمایید.

آشنایی با طرز تهیه شکر پلو
نکته :عدم استفاده از بسایط درختان میوه(نارنج عمانی درسته در خورشت، به آیت تلخ بودن لیموها است که طعم تلخ به خورشت خواهد داد.استفاده از پر بسایط درختان میوه(نارنج عمانی همچنین طعم نارنگی عمانی و عطر رخ پرتقال را به طعام می‌‌دهد و از باب علنی آن از لیمو عمانی كاركشته شده مصرف می‌شود.می‌توانید یک تا دو آبگردان آب‌لیمو نیز اواخر پخت به شیلان تكثیر و كاهش کنید.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به ما در گوگل امتیاز دهید :)