طرز تهیه فلافل خوشمزه به همراه 3 روش سرو فلافل آبادانی


فلافل فینگرفودی ارزان قیمت اما، خوشمزه و لذیذ است که به صورت ساندویچی نیز سرو می‌شود. نحوه پخت فلافل اهوازی با فلافل مصری متفاوت است (تفاوت در نوع سبزیجات معطر و ادویه).

جالب است بدانید فلافل اهوازی و آبادانی (آبودانی) جزء محبوب‌ترین، خوشمزه‌ترین و تردترین دستورهای تهیه فلافل است.

فلافل بازاری با ادویه مخصوص فلافل

فلافل بازاری با ادویه مخصوص فلافل

 

فلافل: پیش غذایی لبنانی و فینگرفودی لذیذ و گیاهی است؛ که علاوه بر پیش غذا به عنوان غذایی دلچسب با ادویه فلافل، سالاد فاتوش و … سرو می‌شود.

 

طرز تهیه فلافل خانگی اهوازی با ادویه فلافل چگونه است؟

مواد اصلی تشکیل دهنده فلافل: نخود، پیاز، سیر و انواع ادویه است. در بسیاری از مناطق نوع ادویه فلافلی که استفاده می‌شود، متفاوت است؛ و در نتیجه فلافل در هر شهری طعمی خاص به همراه دارد؛ اما در تکنیک طرز تهیه فلافل، شاهد تغییری نیستیم.

 

مواد لازم برای یک نفر

ماده اولیه مقدار
نخود خام 300 گرم
جعفر ی 2/1 استکان
سیر 3 حبه
پیاز 1 عدد متوسط
آرد نخودچی 2 قاشق غذاخوری

 

در صورتی که پس از تهیه مایه فلافل، چسبندگی مناسبی مشاهده نکردیم، می‌توانیم از زرده تخم مرغ برای ایجاد انسجام، بهره ببریم.

 

تکنیک‌های آماده سازی و پخت

دستور پخت فلافل شامل دو بخش آماده‌ سازی مواد اولیه فلافل و نهایتاً پخت آن است. در مرحله تهیه مواد اولیه و پخت آن مواردی وجود دارد که رعایت آن‌ها کمک می‌کند غذای خوشمزه‌تری آماده شود.

ترکیبات و طرز تهیه فلفل فلافل لبنانیة (فلافل لبنانی) و آبادانی

ترکیبات و طرز تهیه فلفل فلافل لبنانیة (فلافل لبنانی) و آبادانی

 

طرز تهیه فلافل

دستور پخت فلافل بسیار ساده است و تنها در مرحله آماده‌سازی مواد اولیه و پخت آنها بین کشورهای مختلف و همچنین شهرهای کشورمان ایران، تفاوت‌های اندکی وجود دارد. در زیر به دستور پخت فلافل اشاره می‌کنیم.

مراحل و طرز تهیه فلافل اهوازی

مراحل و طرز تهیه فلافل اهوازی

نخودهایی که خیس خورده‌اند را به همراه پیاز، سیر، جعفری و ادویه‌هایی که در بخش مواد طرز تهیه فلافل از آن‌ها نام بردیم، داخل میکسر بریزید. در صورتی که میکسر در دسترس ندارید نخودها را چرخ کرده به همراه سیر و پیاز رنده شده و جعفری خرد شده ، ورز دهید.

همانطور که گفتیم فلافل ها روغن جوش است و باید در روغن شناور شود. پس ظرفی گود را مملو از روغن کنید و اجازه دهید کاملاً داغ شود. مواد را با دست یا با استفاده قالب زن فلافل، به صورت گلوله‌های کوچک آماده کنید. پس از سرخ کردن فراموش نکنید که آنها را بر روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.

 

سرو فلافل

جذاب‌ترین بخش طرز تهیه فلافل (دستور پخت فلافل)، سرو فلافل است. در سرو فلافل می‌توانیم از مواد متفاوتی بهره ببریم که هر کدام طعمی بسیار متفاوت و در عین حال لذیذ و لذت بخش به فلافل ما می‌دهند.

در طرز تهیه فلافل رستورانی (طرز تهیه فلافل مغازه)، به مانند طرز تهیه فلافل ساندویچی از نان باگت، گوجه، خیارشور، سالاد کلم یا ترشی و سس انبه برای سرو فلافل استفاده می‌شود.

 

تاریخچه شکل گرفتن فلافل

شک و شبهه‌هایی در منشا به وجود آمدن فلافل وجود دارد و هیچ‌کس بطور دقیق محل و زمان دقیق تهیه آن را نمی‌داند؛ اما بسیاری از مورخان علاقمند به غذا، پیدایش آن را به مناظرات سیاسی روابط بین اعراب و اسرائیل می‌دانند.

به این ترتیب ، فلافل ، اولین بار در مصر تهیه شده و حتی نقاشی‌هایی از مصر باستان را که در حال سرخ کردن یک غذای توپی شکل، به تصویر کشیده شده است.

در دوران مدرن اما فلافل به عنوان یک غذای ملی در مصر، فلسطین و همچنین اسرائیل به حساب می‌آید.

 

سخن پایانی

طرز تهیه فلافل همان‌طور که مشاهده نمودید، بسیار آسان است. در صورت داشتن هرگونه پرسش پیرامون فلافل، می‌توانید آن را در بخش کامنت‌ها با ما در میان بگذارید.

 

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به ما در گوگل امتیاز دهید :)