Easy-Orange-Duck

مواد لازم:

  • ۱ شیشه( ۳۵۰ گرم) مارمالاد پرتقال
  • ۴ تکه سینه‌ی اردک
  • ۲ حبه سیر، خردشده
  • ۱ عدد پیاز کوچک، خردشده
  • ۱ عدد پرتقال کوچک، خردشده

طرز تهیه:

  1. فر را از قبل در دمای ۴۷۵ درجه‌ی فارنهایت( ۲۴۵ درجه‌ی) سانتی گراد گرم کنید. ظرف پیرکس در دار به ابعاد ۱ لیتر و نیم را چرب نمائید.
  2. ¼ فنجان از مارمالاد را در کف ظرف پیرکس پخش کنید. تکه‌های اردک را روی مارمالاد بچینید. با چنگال سوراخ‌هایی بر روی تکه‌های اردک ایجاد کنید و دوباره‌ روی تکه‌های اردک‌ها مقداری مارمالاد بریزید. سیر را روی گوشت اردک‌ها بپاشید. پیاز و برش‌های پرتقال را در اطراف تکه‌های اردک در ظرف پخش کنید.
  3. درب ظرف را بگذارید و در فری که از قبل گرم نموده بودید بپزید و ترمومتر فر را به ۱۰۰ درجه‌ی فارنهایت( ۳۸ درجه‌ی سانتی‌گراد) برسانید اجازه دهید که حدودا ۱۵ دقیقه بپزند. درب ظرف را بردارید، ۱ قاشق سوپ‌خوری از مارمالادها را روی هر تکه‌ اردک بریزید و ظرف را بدون درب به فر بازگردانید. اجازه دهید اردک‌ها تا حدودی بپزند و ترمومتر فر را به ۱۴۵ درجه‌ی فارنهایت (۶۳ درجه‌ی سانتی‌گراد برسانید) تا آماده شوند.
کالری : 329 | چربی : 3.6g | پروتئین : 17.2g | کربوهیدرات : 60.6g | چربی اشباه نشده : | فیبر : 1.5g | شکر : | نمک :95mg
زمان آماده سازی : 10 دقیقه | زمان پخت : 25 دقیقه | زمان کل : 35 دقیقه