مواد لازم:
- ۱قاشق سوپخوری کره
- ۱ عدد پیاز، خردشده
- ۳ حبه سیر، ریز شده
- ۳ قاشق چایخوری پودر کاری
- ۲ قاشق سوپخوری ادویهی garam masala
- ½ قاشق چایخوری پودر پاپریکا
- ½ قاشق چایخوری شکر سفید
- ½ قاشق چایخوری پودر زنجبیل
- ¼ قاشق چایخوری پودر زردچوبه
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- ¼ قاشق چایخوری فلفل
- ۱ قوطی( ۴۵۰ گرم) نخود، بدون آب
- ۲ عدد سیبزمینی، خردشده
- ۱ قوطی(۴۰۰ گرم) شیر نارگیل
- ۱عدد گوجهفرنگی، خردشده
- ¼ فنجان شیر
- ۲ قاشق سوپخوری کچاپ
- ۲ قاشق سوپخوری خامهی ترش
- ۲ بسته عصارهی آب مرغ
- ¼ فنجان پودر بادام ( در صورت نیاز)
طرز تهیه:
- کره را در ماهی تابهای بزرگ بر روی حرارت ملایم گرم نمائید. سیر و پیاز را روی کره ذوب شده ریخته و در حدود ۵ دقیقه بپزید تا پیازها شفاف شوند. پودر کاری، ادویهی garam masala، پاپریکا، شکر، زنجبیل، زردچوبه، نمک و فلفل را به آن بیافزائید. اجازه دهید تا بین ۳ یا ۴ دقیقهی دیگر هم بپزند و ادویهها کمی سرخ شوند.
- نخود، سیبزمینی، شیر نارگیل، گوجهفرنگی، شیر، کچاپ، خامهی ترش و عصارهی آب مرغ را با ادویههای سرخ شده مخلوط نمائید. اجازه دهید همه مواد به مدت ۲۵ دقیقه با هم بجوشند تا سیبزمینیها نرم شوند. کمی پودر بادام برای غلظت خوراک به آن بیافزائید.
کالری : 505 | چربی : 31.8g | پروتئین : 11.9g | کربوهیدرات : 49.7g | چربی اشباه نشده : | فیبر : 9.5g | شکر : 0 | نمک : 1073mg
زمان آماده سازی : 15 | زمان پخت : 35 | زمان کل : 50