german-semolina-pudding

مواد لازم:

  • ۲ فنجان شیر
  • 1و ½ قاشق سوپخوری شکر سفید
  • ⅓ فنجان  آرد سمولینا

طرز تهیه:

  1. در ماهی‌تابه‌ای کوچک، شیر و شکر را با هم مخلوط کنید. بر روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید بجوشند. شیر خیلی سریع جوشیده و سرریز می‌شود، پس بالای سر آن بایستید! هنگامی که جوشید، فورا از روی حرارت بردارید. با سمولینا مخلوط کنید و دوباره روی حرارت بگذارید. حرارت گاز را کم نمائید تا بجوشند اما نباید خیلی غلیظ شود. غلظت آن باید در حدی باشد که بتوان آن را برداشت و در کاسه ریخت.
  2.  پودینگ را در کاسه‌هایی که می‌خواهید سرو کنید، خالی کنید. روی آن را با هر یک از غلات گرمی که دوست دارید، تزئین کنید.
کالری : 258 | چربی : 5.1g | پروتئین : 11.6g | کربوهیدرات : 41.1g | چربی اشباه نشده : | فیبر : 1.1g | شکر : | نمک :100mg
زمان آماده سازی : 2 | زمان پخت : 20 | زمان کل : 22