طرز تهیه دسر کلم کبابی همراه با دانۀ کاج، ماست، انار و نعنا


cumin-seed-roasted-cauliflower-with-salted-yogurt-mint-and-pomegranate-seeds

این یک دسر ساده ولی خوشمزه است که می تواند در کنار غذای شما سرو شود. امیدواریم از آن لذت ببرید.

مواد لازم

  • 1 گل کلم بزرگ، قسمت شده به گل های کوچک
  • 2 قاشق سوپ خوری روغن زیتون
  • 1 قاشق چای خوری دانه های کاج
  • 0.5 نصف قاشق چای خوری نمک
  • 0.5 قاشق چای خوری فلفل سیاه تازه، پودر شده
  • ماست ساده، برای سرو کردن
  • برگ های نعنای تازۀ خرد شده، برای سرو کردن
  • دانه های انار، برای سرو کردن

دستورالعمل

  1. دمای فر را به 425 درجۀ فارنهایت برسانید. کلم را همراه با روغن، دانه های کاج، نمک و فلفل در آن بگذارید. این ترکیب را در یک لایه مسطح بروی یک ورق آشپزی بزرگ پخش کنید، با فاصله آن را هم بزنید، تا وقتی که کلم ها نرم شده و سطح آنها برشته شود. این 20 تا 30 دقیقه زمان می برد.
  2. کلم ها را سرو کنید. به اندازۀ یک انگشت نمک درون ماست بریزید. ماست را بروی کلم ریخته، سپس دانه های انار و نعنا را بروی آن پخش کنید.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به ما در گوگل امتیاز دهید :)