طعمی به یادماندی از دسر ترافل شکلات


chocolate-truffle-dessert-recipes

هم خوشمزه و هم ساده – این دسر از همه نظر بی‌نظیر است.

مواد لازم برای 6 نفر

  • 250 گرم شکلات تیره، تقسیم شده به تکه‌های کوچک
  • 250 گرم کاسترد آماده
  • 400 میلی‌لیتر خامۀ غلیظ
  • 2 قاشق سوپ‌خوری پودر کاکائو، الک شده
  • خامه برای تزئین

طرز تهیه

قدم اول: در یک ماهیتابه آب ریخته و بگذارید در حرارت بالا به نقطۀ جوش برسد. سپس شعلۀ آن را کم کرده و شکلات‌ها را درون یک کاسه بروی آن قرار دهید. وقتی شکلات آب شد، بگذارید کمی خنک شود. در ادامه خامه و کاسترد را درون کاسه ریخته و مواد را با هم ترکیب کنید.

قدم دوم: ترکیب خود را درون قالب‌های 150 میلی‌لیتری دسر بریزید و بگذارید حداقل برای 6 ساعت خنک شود.

قدم سوم: وقتی برای سرو‌کردن آماده بودید، در بشقاب‌های سرو این دسر را از قالب خود خارج کنید. بروی آن پودر کاکائو بریزید و با تزئین خامه آن را سرو کنید.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به ما در گوگل امتیاز دهید :)