دسر تیرامیسوی شکلاتی برای مهمانان عزیز شما


Chocolate-tiramisu

با درست کردن این دسر که سادگی و کم‌هزینه بودن چیزی از خوشمزگی آن کم نمی کند در شب قبل، می توانید با خیال راحت برای مهمانی خود آماده شوید.

مواد لازم

  • 500 گرم پنیر خامه‌ای، نرم شده
  • 150 میلی‌لیتر قهوه اسپرسو، سرد شده
  • 100 گرم شکلات تیره، آب شده و سرد شده
  • ½ لیوان (80 گرم) خاکه‌قند، الک شده
  • یک بستۀ 250 گرمی بیسکوئیت شکلاتی

دستورالعمل

قدم اول: کف و دور یک ظرف آشپزی دایره‌شکل به ابعاد 24 در 10 سانتی‌متر را با کاغذ آشپزی نچسب بپوشانید و بگذارید از همه طرف مقداری کاغذ اضافه بیاید. پنیر خامه‌ای، 100 میلی‌لیتر از قهوه، شکلات و خاکه‌قند را در یک کاسه قرار داده و با استفاده از یک مخلوط‌کن دستی آنها را هم بزنید تا زمانی که ترکیبی یکدست حاصل شود.

قدم دوم: بیسکوئیت‌ها را در قهوۀ باقیمانده خیس کنید. 5 بیسکوئیت را در یک لایه در کف ظرف خود بچینید و در صورت نیاز آنها را کوچکتر کنید. ¼ از ترکیب پنیر خود را با قاشق روی آن ریخته و کاملا آن را صاف کنید. یک لایه دیگر از بیسکوئیت و ترکیب پنیر را روی آن قرار دهید. دقت داشته باشید که حتما با یک لایه از ترکیب پنیر خود به لایه‌ها پایان دهید. بیسکوئیت باقیمانده را مقداری له کنید و آن را بروی لایه آخر بریزید. ترکیب را پوشانده و آن را برای 6 ساعت یا کل شب در یخچال قرار دهید. سپس آن را از یخچال خارج کرده و به قطعاتی با ضخامت 2 سانتی‌متر برش دهید.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به ما در گوگل امتیاز دهید :)