دستور پخت دسری خوشمزه با موز و سس کارامل


BananasCaramelSauce

امروز در بخش آشپزی مدرن آلامتو می خواهیم شمارا با یک دسر خوشمزه و مقوی آشنا کنیم. البته توجه داشته باشید که به دلیل وجود خامه در دسر چربی آن هم بالاست و به افرادی که چربی خون بالایی دارند پیشنهاد نمی‌شود.

مواد لازم برای 4 نفر

  • ½ لیوان کره
  • 1 لیوان شکر با کیفیت
  • 1 و ¼ لیوان خامۀ پر چرب
  • 4 دانه موز، پوست کنده و طولی نصف شده

دستورالعمل

  1. کره را در یک ماهیتابۀ بزرگ روی شعلۀ متوسط آب کنید. شکر را درون ظرف بریزید و آن را بپزید، آن را هم بزنید تا زمانی که شکر آب شده و به رنگ قهوه‏ای روشن در بیاید. به آرامی خامه را نیز اضافه کنید (این همراه با جلز و ولز است).
  2. بگذارید این ترکیب برای 1 دقیقه بجوشد، سپس شعلۀ آن را پائین بیاورید.  قطعات موز را اضافه کنید و تا زمانی که درون آنها گرم بشود، به پختن ادامه دهید. این چیزی حدود 2 دقیقه طول می کشد. این دسر را گرم سرو کنید.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به ما در گوگل امتیاز دهید :)