طرز تهیه پوره سیب زمینی با سرکه بالزامیک


 

مواد لازم برای تهیه پوره سیب زمینی با سرکه بالزامیک:

  • سیب زمینی – یک کیلوگرم، پوست کنده و تکه کنید.
  • کره – ‌۵۰ گرم
  • روغن زیتون – دو قاشق غذاخوری
  • سرکه بالزامیک – یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه پوره سیب زمینی با سرکه بالزامیک:

سیب زمینی‌ها را درون قابلمه حاوی آب و نمک ریخته و آن‌ها را روی حرارت متوسط به مدت ۱۰ دقیقه بپزید سپس آن‌ها را درون آبکش بریزید. سیب‌ زمینی‌ها را مجددا درون قابلمه که هنوز گرم است برگردانید و آن‌ها را روی حرارت کم به مدت ۳۰ ثانیه یا تا زمانی که رطوبت آن‌ها گرفته شود حرارت دهید. سیب زمینی‌ها را درون دستگاه غذاساز ریخته و کم کم کره و روغن زیتون را درون آن بریزید و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. در آخر، درون پوره، سرکه بالزامیک بریزید و تا سرد نشده غذا را میل کنید.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به ما در گوگل امتیاز دهید :)