آموزش پخت رشته پلو


مواد لازم برای تهیه رشته پلو :

  • برنج – ۱۰۰۰ گرم
  • رشته پلوئی – ۵۰۰ گرم
  • گوشت ماهیچه گوسفندی – ۷۵۰ گرم
  • روغن – ۲۰۰ گرم
  • خرما – ۵۰۰ گرم
  • کشمش – ۲۵۰ گرم
  • زعفران – ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه ی رشته پلو:

این پلو یکی از پلوهای اصیل ایرانی ست که اغلب خانواده ها در شب عید آن را میپزند و معتقداند که با پختن آن سر رشته کار بدست میآید.

برنج را قبلا خیس میکنیم . گوشت را تکه تکه کرده با یکی دو عدد پیاز خرد کرده و ۲ تا ۳ لیوان آب با حرارت ملایم می پزیم باید بعد از پختن یک لیوان آب داشته باشد. در اواخر طبخ کمی نمک به آن میزنیم بعد گوشت را از آب خارج کرده نصف از زعفران و نصف از روغن را در آبگوشت میریزیم و آماده میگذاریم. هسته خرما را می گیریم. کشمش را تمیز کرده می شوئیم .

دیگ متناسبی را آبکرده میگذاریم بجوشد. برنج را در دیگ می ریزیم تا جوش آمده کمی نرم شود بعد رشته ها را از هم جدا کرده داخل برنج می ریزیم کمی که جوشید و رشته نرم شد آنرا آبکش می کنیم مقداری آب نیم گرم روی آن می دهیم.

بقیه روغن را با یک لیوان آب ته دیگ می ریزیم و نصف از برنج را در دیگ ریخته گوشت و خرما و کشمش را لای آن میگذاریم و با بقیه برنج روی آنرا میپوشانیم و دیگ را روی حرارت گذاشته و پلو را دم می کنیم و موقع کشیدن زعفران را در کمی آبجوش حل کرده با کمی برنج مخلوط می نمائیم روی پلو را با برنج زعفرانی میپوشانیم کمی هم کره آبکرده روی آن می دهیم.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به ما در گوگل امتیاز دهید :)