دستور پخت كيك سه طبقه اسفناج و گوشت


كيك سه طبقه اسفناج و گوشتمواد لازم براي 6 نفر:

  • اسفناج= 1 کيلو
  • گوشت چرخ کرده= 250 گرم
  • پياز= 1عدد
  • سيررنده شده=3 حبه
  • جعفري= 3 تا 4 دسته کوچک
  • تخم مرغ= 9 عدد
  • پنير پارمزان وپنير موتزارلا = مجموعاً 150 گرم
  • پودر گشنيز=1 قاشق سوپخوري
  • روغن زيتون= 2 قاشق سوپخوري
  • نمک ، فلفل= به ميزان لازم
  • روغن= 2 تا3 قاشق غذاخوري

طرز تهيه:

ابتدا پياز را خرد کرده در روغن زيتون تفت دهيد سپس گوشت وسير،نمک و فلفل و پودر گشنيز را تفت داده وکنار بگذاريد اسفناج را بعد از پاک کردن و شستن درآب جوش به مدت 3 دقيقه پخته، خرد کنيد. مخلوط گوشت را 3 قسمت کنيد.
براي لايه اول:
مخلوط گوشت را با جعفري خرد شده و 3 عدد تخم مرغ کاملاً مخلوط کرده، در ظرف فر که از قبل چرب کرده ايد ريخته به مدت 5 تا6 دقيقه بگذاريد.
براي لايه دوم:
پنيرها را با يکديگر مخلوط کرده وبا 3 عدد تخم مرغ ديگر به مخلوط گوشت اضافه کنيد ظرف را از فر بيرون آورده لايه دوم را اضافه کرده و 5 تا 6 دقيقه ديگر درفر بگذاريد.
براي لايه سوم:
اسفناج پخته وخرد شده را با 3 عدد تخم مرغ مانده کاملاً مخلوط کرده وروي لايه دوم بريزيد وبه مدت 9 تا 10 دقيقه درفر بگذاريد در آخر ظرف را برگردانده و کيک را بعد از کمي سرد شدن با چاقوي تيز به صورت نوري برش داده ودر ظرف مورد نظر بگذاريد.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به ما در گوگل امتیاز دهید :)