دستور پخت كيك سه طبقه اسفناج و گوشت
مواد لازم براي 6 نفر:
- اسفناج= 1 کيلو
- گوشت چرخ کرده= 250 گرم
- پياز= 1عدد
- سيررنده شده=3 حبه
- جعفري= 3 تا 4 دسته کوچک
- تخم مرغ= 9 عدد
- پنير پارمزان وپنير موتزارلا = مجموعاً 150 گرم
- پودر گشنيز=1 قاشق سوپخوري
- روغن زيتون= 2 قاشق سوپخوري
- نمک ، فلفل= به ميزان لازم
- روغن= 2 تا3 قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
ابتدا پياز را خرد کرده در روغن زيتون تفت دهيد سپس گوشت وسير،نمک و فلفل و پودر گشنيز را تفت داده وکنار بگذاريد اسفناج را بعد از پاک کردن و شستن درآب جوش به مدت 3 دقيقه پخته، خرد کنيد. مخلوط گوشت را 3 قسمت کنيد.
براي لايه اول:
مخلوط گوشت را با جعفري خرد شده و 3 عدد تخم مرغ کاملاً مخلوط کرده، در ظرف فر که از قبل چرب کرده ايد ريخته به مدت 5 تا6 دقيقه بگذاريد.
براي لايه دوم:
پنيرها را با يکديگر مخلوط کرده وبا 3 عدد تخم مرغ ديگر به مخلوط گوشت اضافه کنيد ظرف را از فر بيرون آورده لايه دوم را اضافه کرده و 5 تا 6 دقيقه ديگر درفر بگذاريد.
براي لايه سوم:
اسفناج پخته وخرد شده را با 3 عدد تخم مرغ مانده کاملاً مخلوط کرده وروي لايه دوم بريزيد وبه مدت 9 تا 10 دقيقه درفر بگذاريد در آخر ظرف را برگردانده و کيک را بعد از کمي سرد شدن با چاقوي تيز به صورت نوري برش داده ودر ظرف مورد نظر بگذاريد.