پانکوی ایتالیایی، طعمی به یادماندنی


FriedChicken

مواد لازم براي 4 نفر:

  • سفیده تخم مرغ=3 عدد
  • سس خردل=1 قاشق سوپ خوری
  • نان ایتالیایی خرد شده= یک فنجان
  • پنیر پارمزان کم چرب= 1/4 فنجان
  • مرغ پوست کنده بدون استخوان 6 اونسی= 4 قطعه
  • سس سرکه و نمک گرم= 3/4 فنجان
  • سالاد کلم فرانسوی =به دلخواه

طرز تهیه:

  1. فر را روی درجه ی 450 گرم کرده و روی سینی نچسب فر روغن اسپری کنید .
  2. سفیده ی تخم مرغها و سس خردل را کف ظرفی با عمق کم پهن کنید. در ظرف دیگری پنیر و خرده نانها را خلوط حاصل را در ظرف دیگری پهن کنید.
  3. مرغها را در ظرف خرده نان و پنیر بغلتانید سپس در ظرف تخم مرغ و سس خردل فرو ببرید و بغلتانید و روی سینی فر قرار دهید.
  4. در دمای 450 درجه به مدت پانزده دقیقه در فر قرار دهید. اگر ‌می‌خواهید روی آنها طلایی شود 1 دقیقه بیشتر بگذارید در فر بماند.
  5. غذا حاضر است و آن را با سس سرکه و نمک سرو کنید ‌می‌توانید برای تزئین از سالاد کلم هم استفاده کنید

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به ما در گوگل امتیاز دهید :)