نودالیت با تیکه های فیله مرغ، مخصوص سرآشپز


chicken-fillet

مواد لازم برای ۲ نفر:

  • نودالیت با طعم مرغ = ۱ بسته
  • عصاره پیاز الیت= ۱ عدد
  • تکه های فیله مرغ = ۲۵۰ گرم
  • فلفل دلمه ای= ۱ عدد
  • قارچ = ۲۵۰ گرم
  • کره= ۵۰ گرم
  • آبلیمو= به مقدار کافی
  • فلفل سیاه= به مقدار کافی

طرز تهیه:

  1. نودالیت را با یک و نیم لیوان آب در حال جوش با چاشنی مخصوص نودالیت بپزید و سپس آن را آبکش نمایید
  2. فلفل را با عصاره پیاز الیت در کره کمی تفت دهید سپس قارچ و تکه های فیله مرغ را به آناضافه کرده و بگذارید روی حرارت ملایم بجوشد تا کاملا غلیظ شود
  3. در پایان کمی فلفل سیاه و آبلیمو به آن اضافه نمایید
  4. مواد آماده شده را روی نودالیت آبکش شده اضافه کرده و میل نمایید.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به ما در گوگل امتیاز دهید :)