طرز تهیه رولت مرغ و پنیر رو فراموش نکنید!


chicken

مواد لازم:

  • سينه مرغ به تعداد نفرات= نصف عدد
  • پنير گودا= سه قاشق سوپخوري
  • پياز متوسط خلال شده= يك عدد
  • قرص عصاره مرغ و سبزي‌ها= يك عدد
  • آبليمو= دو قاشق غذاخوري
  • فويل= به ميزان لازم
  • فلفل دلمه‌اي خلال شده =يك عدد
  • روغن مايع= يك قاشق سوپخوري
  • جعفري= نصف پيمانه
  • نمك و فلفل =به ميزان لازم

طرز تهيه:

ابتدا سينه مرغ را با نمك، فلفل، پياز، فلفل دلمه‌اي و آبليمو به مدت دو ساعت درون يخچال مزه‌دار مي‌كنيم و بعد مرغ را بين دو كيسه قرار داده و با بيفتك‌كوب به آرامي مي‌كوبيم، بعد درون سينه را باز كرده و جعفري ساطوري‌شده، پنير گودا، عصاره مرغ و سبزي‌ها را مي‌پاشيم و سينه مرغ را لوله مي‌كنيم. درون يك فويل روغن مايع مي‌ماليم و مرغ را درون آن قرار مي‌دهيم و سپس آن را با فويل، شكلات پيچ مي‌كنيم و به مدت 20 الي 25 دقيقه درون قابلمه آب‌جوش مي‌اندازيم، آن‌گاه آن را با تره‌فرنگي و سس تزئين مي‌كنيم يا در صورت تمايل نان‌هاي تست را قالب زده و روي آن سس گوجه‌فرنگي مي‌ماليم و يك برش گرد از مرغ با پنير روي آن قرار مي‌دهيم.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به ما در گوگل امتیاز دهید :)