ترشی لیته مخصوص همه نوع ذائقه ای


pickled-vegetables

شاید شما نیز تا به حال حتی برای یک بار هم که شده ترشی لیته خورده باشید اما اگر جزء طرفداران این ترشی خوشمزه نیستید سایت آلامتو پیشنهاد میکند که این ترشی خوشمزه را برای یک بار هم که شده امتحان کنید.

مواد لازم :

  • بادمجان: یک کیلو
  • سبزی معطر پاک کرده: نیم کیلو
  • فلفل دلمه ای سبز: یک عدد
  • فلفل دلمه ای قرمز: یک عدد
  • سیر رنده شده: یک قاشق سوپ خوری
  • فلفل سبز: ۵۰ گرم
  • هویج : ۳ عدد
  • کلم پیچ سفید: ۲۵۰ گرم
  • سرکه: یک کیلو
  • ادویه ی ترشی: یک قاشق سوپ خوری
  • نعنای خشک : یک قاشق غذاخوری
  • پونه خشک: یک قاشق غذاخوری
  • زرد چوبه: یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه ترشی لیته :

  1. سبزی معطر شامل مرزه، ترخون، گشنیز، جعفری، نعنا و … است که آنها را کاملاً خرد می کنیم
  2. بادمجان را همراه پوست با یک لیوان سرکه و یک لیوان آب می پزیم. سپس در صافی می ریزیم تا آب اضافی آن خارج شود
  3. سیر و بادمجان را با هم چرخ می کنیم
  4. کلم، هویج، فلفل دلمه ای سبز، فلفل دلمه ای قرمز و فلفل سبز تند را به طور کامل خرد کرده، به بادمجان و سیر اضافه می کنیم. در صورتی که فلفل سبز مصرفی خیلی تند بود، مقدار آن را کمتر کنید
  5. سبزی معطر، ادویه ی ترشی، نمک، زردچوبه، نعنا و پونه ی خشک را ترکیب کرده و به مواد قبلی می افزاییم
  6. سرکه را به همه ی مواد بالا اضافه کرده و مرتب هم می زنیم. حالا ترشی آماده است.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به ما در گوگل امتیاز دهید :)