طرز تهیه ساندویچ فرانسوی گرم و دلچسب


ساندويچ فرانسوي گرممواد لازم:

  • نان فرانسوي بلند=1 عدد
  • پنير كرافت شيشه اي=4 قاشق غذاخوري
  • مايونز=2 قاشق غذاخوري
  • سس خردل=كمي
  • سس كچاپ=كمي
  • كاهو خرد شده=به مقدار لازم
  • خيارسبز حلقه شده=1 عدد
  • گوجه فرنگي حلقه شده=1 عدد
  • زيتون سياه  حلقه شده=4 عدد
  • تخم مرغ آبپز حلقه شده=1 عدد
  • كالباس مكعبي شده=به مقدار لازم
  • پنير ورقه اي=2 عدد

طرز تهيه :

1- نان را طبق شكل از وسط باز كنيد.

ساندويچ فرانسوي گرم

2- يك طرف نان را با قاشق پنير كشيده سپس طرف ديگر نان را سس مايونز كشيده و كمي كچاپ ريحته و روي كچاپ چند قطره سس خردل بريزيد سپس دو طرف نان را روي هم فشار دهيد تا مواد جذب هم شوند.

ساندويچ فرانسوي گرم

3- مواد مورد نياز را لاي نان گذاشته سپس پنير ورقه اي را روي مواد بگذاريد.

ساندويچ فرانسوي گرم

4- نان را در آلومينيوم پيچيده سپس به مدت 5 دقيقه در فر بگذاريد تا پنير آن ذوب شده و ساندويچ كمي گرم شود.

ساندويچ فرانسوي گرم

5- ساندويچ را از فر خارج كرده با كارد به صورت رول بريده و همراه با سيب زميني سرخ كرده ميل كنيد.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به ما در گوگل امتیاز دهید :)